Connect with us

Revistateo.ro

DIETA CU MERE. Slabesti un kilogram pe zi!

Cura de Slabire

DIETA CU MERE. Slabesti un kilogram pe zi!

Merele sunt folosite adesea si ca detoxifiatoare deoarece elimina toxinele din corp mai repede decat multe alte alimente. Un meniu pe 5 zile cu mere te va ajuta sa scapi de 4 sau 5 kilograme cu usurinta.

CITESTE SI: DIETA ATKINS: SLABESTE 10 KG IN 14 ZILE

DIETA CU MERE PENTRU 5 ZILE

Ziua 1: Consuma 1,5 kilograme de mere (cantitate impartita intre mic dejun, pranz si cina) si nimic altceva

Ziua 2: Mic dejun: 2 mere; Pranz: 1 mar si o salata slaba de legume; Cina: 3 mere

Ziua 3: Mic dejun: 1 mar, o felie de paine integrala si una de sunca presata; Pranz: Un mar si o salata verde; Cina: 3 mere

Ziua 4: Mic dejun: 1 mar, o felie de sunca slaba de pui; Pranz: un mar, o salata de legume fierte si 200 gr ton; Cina: 3 mere si un pahar cu lapte

Ziua 5: Mic dejun: 1 mar, un ou fiert si o felie de paine integrala; Pranz: 1 mar si o salata de cruditati; Cina: 3 mere si 200 gr de carne de vita

Chiar daca are rezultate uimitoare, nu e indicat sa abuzati de aceasta dieta! Dupa cele 5 zile in care pierdeti 4-5 kilograme, e bine sa aveti cel putin doua saptamani de pauza in cazul in care doriti sa repetati cura. De asemenea, bolnavii cronici, in special cei care au probleme cu stomacul, nu au voie sa urmeze o dieta atat de restrictiva.

Consultati medicul inainte de a urma regimul!

VEZI ALTE IDEI DE DIETE:

Dieta cu broccoli: slabesti 8 kilograme in 10 zile

Dieta cu urzici: slabesti 5 kilograme intr-o saptamana

Dieta cu otet de mere dureaza doar 3 zile

Dieta cu fibre care te ajuta sa slabesti chiar daca nu faci miscare

Articol pe aceeasi tema: Dieta rapida. Slabesti cu 5 lingurite din aceste amestecuri!

Toate femeile cauta o dieta rapida si eficienta. Majoritatea curelor de slabire implica timp si o serie de alimente ce trebuie consumate cu regularitate, in functie de ora si zi.

Respectand regulile unei diete obisnuite, va prezentam un regim de slabit foarte usor. Reusesti sa slabesti rapid si sanatos consumand cate 5 lingurite din anumite alimente la ore fixe. Dieta se bazeaza pe reducerea consumului de alimente, pe care le poti cantari cu ajutorul tacamurilor, in acest caz, folosind linguritele din bucatarie.

Dieta se bazeaza pe ideea ca, odata redus consumul anumitor alimente, stomacul se va subtia treptat, fara a suferi scaderi bruste in greutate care pot fi periculoase pentru sanatate. In ce consta, mai exact, dieta rapida cu 5 lingurite? Trebuie sa consumi in fiecare zi intre 150 si 200 de mililitri din anumite produse alimentare sau, daca nu ai chef sa le cantaresti in permanenta, consumand 5 lingurite din acestea.

Intre mese trebuie sa lasi cate trei ore de pauza, iar bauturile carbogazoase ori chiar si sucurile inofensive sunt total interzise pe perioada curei. Singurul lichid permis este apa plata. Iata cum arata meniul dietei cu 5 lingurite:

Ora 7: 5 lingurite de orez fiert cu morcovi pisati. Pauza: 3 ore.
Ora 10: 5 lingurite de iaurt cu fructe. Pauza: 3 ore (in pauza poti sa consumi 2 fructe care nu contin mult zahar daca iti este foame).
Ora 13: 5 lingurite de orez fiert cu verdeturi. Pe langa cele 5 lingurite, poti consuma carne de peste (200 grame din orice tip de peste).
Ora 16: 5 lingurite de iaurt natural degresat cu nuci.
Ora 19: 5 lingurite de piure de morcovi cu telina. Poti si consuma piept de pui (250 grame cel mult).

Urmeaza aceasta dieta 3 zile pentru a slabi pana la 5 kilograme. Nu uita sa faci sport si sa te hidratezi corespunzator pe parcursul acestui regim!

Sfat esential: Consulta un medic inainte de a te apuca de aceasta dieta. Unii o considera drastica, deci nu poate fi tinuta de oricine, mai ales daca ai probleme de sanatate precum anemia sau lipsa unor nutrienti importanti din organism.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top