Connect with us

Revistateo.ro

Dieta cu limonadă, vezi cât de mult slăbeşti

Cura de Slabire

Dieta lui Beyonce dupa sărbători! Vezi cât de mult slăbești cu cea mai celebră dietă din lume

Dieta cu limonadă a fost concepută de Stanley Burroughs cu 50 de ani în urmă, reprezentând la momentul respectiv o cură rapidă de detoxifiere intensa a organismului pentru cei cu un regim alimentar gras şi nesănătos şi pentru cei care nu urmau niciun program sportiv, având o viaţă sedentară.

CITEŞTE ŞI: ALIMENTUL LA MODĂ CARE SLĂBEŞTE
Aceasta dietă cu limonadă avea ca scop principal detoxifierea şi nu dura mai mult de trei zile, nu era indicată persoanelor slabe.

Cu timpul însă cura a fost adoptată pentru eliminarea surplusului de kilograme, cura cu lămâi devenind celebră dupa ce Beyonce a anunţat o scădere în greutate de aproximativ 9 kg în circa 10 zile, la fel cum promite dieta.

Iată reţeta dietei cu limonadă:

Dieta pentru eliminarea surplusului de kilograme constă în consumul exclusiv de limonadă, 6 porţii pe zi, timp de 10 zile. Limonada se obţine astfel:

  • – 2 linguri suc de lămaie proaspăt
  • – 2 linguri sirop de arţar organic, gradul B
  • – un vârf de linguriţa de piper rosu;
  • – 300 de ml apa filtrată sau apă plată.

După 10 zile se recomandă introducerea treptată a celorlalte alimente în regimul zilnic, începând cu supele de legume, apoi cu legume şi fructe proaspete, apoi carnea şi în final dulciurile şi grasimile.

In timpul dietei nu este recomandat să faceti sport fiindcă oricum organismul nu va dispune de energia necesară şi riscaţi să leşinaţi fiindcă dieta este foarte săracă energetic dar şi pentru că această dietă predispune oricum la topirea masei musculare prin nevoile proteice ale organismului, dacă faceţi sport creşteţi nevoia proteică a organismului şi metabolismul proteic este afectat şi mai mult.

Astfel, dieta cu limonadă este recomandată dacă vreţi să slăbiţi rapid.

3 sucuri pe care trebuie să le bei dacă vrei să te detoxifici după sărbători

Pentru că în perioada sărbătorilor cu toții am mâncat ceva mai mult decât trebuie este recomandat să începi o detoxifiere usoară cu sucuri naturale este o idee sănătoasă şi benefică.

 5 SEMNE CĂ TREBUIE SĂ URMEZI O CURĂ DE DETOXIFIERE

1. Renunta pe toata perioada detoxifierii la alcool, zahar si cafea

Alcoolul, cafeaua şi zahărul blochează procesul de eliminare a toxinelor din organism, de aceea este recomandat să renunţi complet la ele. Încearcă să consumi mai bine miere cand ai poftă de ceva dulce şi să bei ceai verde sau negru dacă simţi că nu îţi poţi începe ziua fără o cafea.

2. Petrece cât mai mult timp în aer liber

Aerul liber te va ajuta să scapi de stres, îţi va îmbunătăţi puterea de concentrare, îţi va da o stare de energie şi îţi va schimba imediat starea de spirit într-una bună. De asemenea, îţi va aduce necesarul de vitamina D şi te va ajuta să dormi mai bine. În timpul dietei de detoxifiere, corpul are nevoie de odihna şi relaxare.

3.  Consumă cât mai mult sucuri naturale de fructe şi legume

Limonadele, sucurile de portocale, căpşunile, ţelina, morcovii, castraveţii, roşiile, varza sau sfecla roşie, toate aceste sucuri sunt bogate în nutrienti care te menţin în formă. De asemenea, hidratează organismul, ajută la accelerarea metabolismului, reglează tranzitului intestinal şi, mai ales, contribuie la eliminarea toxinelor din intestine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top