Connect with us

Revistateo.ro

dieta cu gutui

Cura de Slabire

Dieta cu GUTUI: fructele de toamna care ARD GRASIMILE

Fructele si legumele de toamna sunt fantastice pentru curele de detoxifiere, deoarece sunt pline de fibre care iti acorda energie pentru intreaga zi, dar au putine calorii. Gutuile sunt un astfel de exemplu. Vezi de ce sunt bune!

Daca urmezi o dieta cu gutui, poti fi sigur ca vei slabi in mod sanatos, fara a-ti priva organismul de elementele esentiale de care are nevoie. Se recomanda renuntarea la carne in favoarea consumului de fructe si legume, reducerea grasimilor si un consum mare de gutui de toamna.

Iata cateva recomandari pentru ce poti consuma pe parcursul unei zile de diete. Tu poti varia aceste idei cum vrei, ca sa nu te plictisesti de dieta cu gutui.

DIMINEATA: ou fiert + o felie de paine prajita + un ardei gras / salata din rosii, castraveti si ardei + o felie de paine prajita / branza slaba de vaci + un ardei gras si o rosie / o salata verde cu zeama de lamaie si branza telemea / fulgi de ovaz sau de porumb cu iaurt 0% grasime – Se poate cosuma cafea cu foarte putin zahar sau ceai putin indulcit.

GUSTARE: 2 gutui crude

CITESTE SI: Retete de leac cu SAMBURI si COJI de la fructe si legume

CITESTE SI: Gutuile te salveaza de raceala si sunt „aur” pentru sanatate

PRANZ: 150 de grame de piept de pui cu mazare sau spanac / salata de cruditati: telina, morcov, varza si avocado / supa crema de dovleac – dovleac, un cartof, morcovi, telina si pastarnac, fierte si pasate / salata de ton cu porumb, castraveti murati, mazare si morcovi fierti, taiati cubulete

GUSTARE: 1 mar, o para, cateva prune sau un ciorchine de struguri

CINA: 2 gutui

Poti sa faci cate combinatii vrei cu aceste recomandari, important este sa nu consumi grasimi – unt, margarina, lapte gras, carne de porc, mezeluri. Nu sunt permise dulciurile, zaharul si sucurile din comert.

Incearca sa mananci cat mai multe fructe si legume, iar numarul gutuilor poate creste, daca vrei. Daca te plictisesti sa le rontai, poti sa le transformi in suc.

De ce este buna dieta cu gutui?

Aceste fructe de toamna furnizeaza doar 63 de calorii per suta de grame, deci nu ingrasa. Gutuile ard grasimile instant, deoarece fibrele pe care le contin detoxifica organismul in profunzime. In plus, o gutuie contine tot necesarul de vitamina C de care ai nevoie intr-o zi.

Ce gasim in gutui?

Carbohidrati – 15,3 g; Fibre – 1,9 g; Grasimi – 0,10 g Proteine – 0,4 g; Apa – 83,8 g; Vitamina A – 40 UI; Vitamina B3 – 0,2 mg; Vitamina B6 – 0,04 mg; Vitamin B9 – 8 mg; Vitamina C – 15,0 mg; Calciu – 8 mg; Fier – 0,7 mg; Magneziu – 8 mg; Fosfor -17 mg; Potasiu – 197 mg; Sodiu – 4 mg; Valoare energetica – 57 kcal.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top