Connect with us

Revistateo.ro

Dieta cu ceapă

Cura de Slabire

Dieta cu ceapă

Ceapa te ajută să pregătești cele mai delicioase feluri de mâncare. Însă beneficiile acestui aliment nu se opresc aici. De asemenea, te poate ajuta să arăți mai tânără, să slăbești. Află cum te ajută ceapa crudă să arăți mai tânără și să scapi de kilogramele în plus.

Dieta cu ceapă

Ceapa are rolul de a accelera metabolismul. De asemenea, elimină toxinele din corp și surplusul de apă. Ai putea chiar să ții o dietă cu supă de ceapă. Trebuie să urmezi dieta în fiecare zi, pentru 7 zile.

Pentru a pregăti supa ai nevoie de următoarele ingrediente: 6 cepe medii, 2 ardei roșii, câteva roșii, o varză medie, o legătură de țelină sau pătrunjel. De asemenea, în funcție de preferințe, poți să adaugi și diverse verdețuri sau legume.

Legumele se vor spăla, curăța și tăia. Se pun la fiert, într-o cratiță. La final veți putea adăuga verdețuri sau condimente uscate.

Supa se va consuma de 3 – 4 ori pe zi. În prima zi poți mânca fructe, dar nu banane. În a doua zi ai voie să consumi legume. Pot fi crude sau fierte. Stai departe de cartofi. În cea de-a treia zi poți consuma și fructe și legume. În a patra zi ai voie să mănânci legume. În a cincea zi poți consuma și 500 de grame de carne de pui. În ultimele două zile ale dietei poți consuma fructe, legume și 500 de grame de carne de pui.

CITEȘTE ȘI: Cum slăbești cu dieta cu dulciuri

CITEȘTE ȘI: Cum slabesti cu coji de portocala. Se duc 5 kg in 7 zile!

Ceapa poate fi folosită și în rutina de înfrumusețare. Iată cum:

Mască facială cu ceapă

Ceapa este o sursă importantă de zinc. Ajută la întinerirea pielii. Masca facială cu ceapă are rolul de a estompa ridurile. Pentru a pregăti acea mască facială ai nevoie de o ceapă și miere. Dă ceapa pe răzătoare, apoi o amesteci cu puțină miere.

Aplică pe față puțin ulei de măsline. Apoi poți aplica și masca ce conține ceapă și miere. Așteaptă să se usuce primul strat, după care poți aplica încă două, dar treptat. Totl va dura în medie o jumătate de oră. La final, clătiți-vă fața cu apă călduță și aplicați iaurt. Va îndepărta mirosul cepei și va calma pielea.

Masca se va aplica o dată la două zile. Este recomandat să urmezi acest tratament cel puțin 10 ședințe, pentru a obține rezultatele dorite.

Sursă foto: pixabay.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top