Connect with us

Revistateo.ro

Cura de Slabire

Dieta cu ceai rosu te ajuta sa slabesti 5 kilograme in doar 8 zile!

Dieta pe care ti-o propunem astazi nu e bine sa o urmezi mai mult de 7-8 zile. Este atat de puternica incat efectele ei se vad dupa primele 4-5 zile. Poti slabi pana la 5 kilograme intr-o singura saptamana. Afla mai jos despre ce este vorba mai exact.

Dieta cu ceai rosu este recunoscuta si sub numele de dieta japoneza si asta deoarece niponii introduc des ceaiul rosu la mesele principale ale zilei. Ceaiul rosu are o serie de proprietati nebanuite precum calmarea pielii iritate, detoxifierea organismului, intarirea sistemului imunitar si echilibrarea nivelului colesterolului rau din sange.

Dieta cu ceai rosu pentru 7 sau 8 zile (mai jos vei afla ce trebuie sa consumi in fiecare zi pentru a pierde rapid 5 kilograme):

MICUL DEJUN:

– o ceasca de ceai rosu + coaja de lamaie/ portocala/ grapefruit (in functie de zi si de preferinte)
– o felie de paine integrala sau paine prajita ori cereale integrale goale

CITESTE SI: Dieta cu PEPENE GALEBN – Cum slabesti 7 kilograme in doar 2 saptamani

PRANZ:

– orez (cu legume, cu ciuperci, cu carne de vita, fara sosuri)

GUSTARE:

– o ceasca de ceai rosu

CINA:

– un bol de supa de rosii cu orez sau pilaf de orez cu peste sau ciorba de legume fara carne

CITESTE SI: În ce constă DIETA CU ARGILĂ, cea mai nebunească metodă de slăbit din lume

Aceasta dieta se adreseaza numai persoanelor sanatoase care sunt decise ca vor sa slabeasca. Daca suferi de anemie sau ulcer, nu incerca niciodata dieta japoneza! Atentie! Nu se pune zahar in ceaiul rosu, ci se consuma asa cum este. Motivul pentru care dieta nu e bine sa o tineti mai mult de o saptamana este lipsa proteinelor.

Sursa foto: herbalteasonline.com

CITESTE SI: Cum sa slabesti un kilogram pe saptamana

Sa slabesti intr-un timp scurt este o problema intampinata de foarte multe persoane. Specialistii americani de la Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor au facut o serie de recomandari ca sa iti arate cum sa slabesti un kilogram pe saptamana fara sa iti distrugi sanatatea.

Ca sa slabesti un kilogram pe saptamana trebuie sa ai un deficit de 7.700 de calorii saptamanal, ceea ce inseamna 1.100 de calorii pe zi, spun specialistii americani. Ei recomanda sa tai caloriile din mancare si bautura si sa faci exercitii fizice.

Marea problema intampinata aici este cum sa slabesti un kilogram pe saptamana fara sa te infometezi, mai ales ca nu toti oamenii reusesc sa arda caloriile intr-un timp atat de scurt si ajung adesea sa taie din dieta zilnica foarte multi nutrienti.

Expertii in cure de slabire spun ca trebuie sa eviti neaparat infometarea intrucat te vei simti fara energie si nu vei putea sa duci la bun sfarsit activitatile fizice. Ei recomanda sa consumi alimente bogate in proteine cum ar fi carnea de pui, pestele, lintea, tofu sau carnea slaba de vita. Daca nu iti place carnea, opteaza pentru oua! Au un aport de proteine ridicat si nu ingrasa deloc!

Este benefic sa consumi multe legume proaspete, cum ar fi spanac, broccoli sau asparagus. Poti consuma si plante verzi, cum ar fi salata, intrucat au continut scazut de calorii, dar destule fibre cat sa te faca sa te simti satula.

Daca vrei o gustare, atunci ar trebui sa alegi dintre iaurt cu continut scazut de grasimi, fructe de padure proaspete sau nuci. Zaharul, carbohidratii si grasimile trebuie evitate!

Daca vrei sa slabesti un kilogram pe saptamana nu trebuie sa neglijezi exercitiile fizice. Ridica greutati de doua sau trei ori pe saptamana pentru masa musculara si pentru a-ti ajuta metabolismul. Exercitiile cardiovasculare (alergare, mers in pas alert) sunt recomandate pentru ca ard caloriile si pierzi in greutate mai rapid. Incearca sa faci minim 30 de minute de exercitii pe zi. Cu cat vei reusi sa te misti mai mult, cu atat vei reusi sa arzi mai multe calorii. Ai mare grija, insa! Nu face abuz, pentru ca risti sa te accidentezi.

Nu in ultimul rand, daca vrei sa pierzi in greutate iti trebuie vointa si un psihic puternic, asa ca pastreaza-ti optimismul si increderea in tine!

3 Comments

3 Comments

  1. Airinei Mihaela Alina

    2017-04-25T23:28:07+03:00 at 2017-04-25T23:28:07+03:00

    Nu mai cred in nimic. Tot ceea ce am luat nu a dat randament

  2. Airinei Mihaela Alina

    2017-04-25T23:30:00+03:00 at 2017-04-25T23:30:00+03:00

    Unde se găsește ceaiul roșu? Cât costă? Și unde se găsește?

  3. Marcela

    2018-02-02T09:27:51+02:00 at 2018-02-02T09:27:51+02:00

    Si eu la fel diete,si fara prajelu si vegan si degeaba

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top