Connect with us

Revistateo.ro

Cura de Slabire

Dieta Crono. Poți mânca orice și slăbești un kilogram pe săptămână

Ești în căutarea unei diete care să fie mai îngăduitoare și să poți consuma și anumite alimente pe care, în mod normal nu ai voie să le consumi, însă nu știi pe care să o alegi? Ei bine, dieta Crono, numită și „dieta după ceas” a devenit una dintre cele mai îndrăgite diete ale ultimilor ani,

Pentru că îți permite să mănânci majoritatea alimentelor, dacă respecți orele de masă, această dietă te ajută ca în opt săptămâni să pierzi până la 10 kilograme, fără greutate și să nu le mai pui la loc.

Cu toate că ai voie să mănânci aproape orice, acest lucru nu înseamnă că trebuie să exagerezi. Porțiile trebuie să fie unele potrivite și moderate, iar acest lucru te va ajuta încă din prima zi să te simți mai ușor.

Un mic dejun bazat pe proteine și carbohidrați te va ajuta ca în timpul zilei să te simți plin de energie și să nu stai permanent să te gândești la următoarea masă. Iată ce trebuie să consumi la fiecare masă, potrivit diete-sanatoase.ro.

Mic dejun
Micul dejun trebuie luat în jurul orei 9:00 și trebuie să conțină grăsimi, zaharoză sau carbohidrați. Exemple de alimente permise: iaurt, brânză, lapte și cereale sau pâine prăjită cu unt. În cazul în care mănânci ouă, nu trebuie să le combini cu alimente care conțin carbohidrați.

Prânz
În această dietă, prânzul reprezintă masa cea mai importantă. Trebuie să fie consistent și luat în jurul orei 13:00. Astfel, prânzul trebuie să conțină mulți carbohidrați: paste, orez, mazăre ori supă de legume. E de reținut faptul că este foarte importantă farfuria principală și se recomandă să fie evitate farfuriile „suplimentare” (cu salate, gustări etc.) și, mai ales, desertul.

Citește și: Dieta cu orez. Slăbești 13 kilograme în 30 de zile

Cina
Cina ar trebui luată la ora 18:00. Sub nicio formă nu trebuie să mai mănânci vreo gustare după această masă. Permite alimentelor să aibă timp pentru a fi digerate înainte de somn. Bazată pe proteine, cina trebuie să fie ușoară: pui la grătar cu puțină salată, pește prăjit cu legume fierte sau alte astfel de preparate.

În timpul zilei, sunt permise două gustări. Una va fi la ora 10.30 și una la 16.00. La gustarea de dimineață se poate consuma un fruct, de exemplu un măr ori o bucățică de ciocolată neagră.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top