Connect with us

Revistateo.ro

Dieta anului 2018. Renunță la aceste alimente consumate de români și vei slăbi

Cura de Slabire

Dieta anului 2018. Renunță la aceste alimente consumate de români și vei slăbi

Vrei să scapi de kilogramele în plus? Poate de-a lungul timpului ai încercat mai multe diete, însă nu ai ajuns la rezultatele dorite, ori după o vreme ai început să te îngrași din nou. Există mai multe diete populare în rândul celor care vor să slăbească. Pentru a ajunge la greutatea dorită, ai putea încerca și tu dieta anului 2018. Iată care este aceasta și ce nu ai voie să mănânci pentru a slăbi sănătos și frumos.

Dieta anului 2018. Dieta vikingilor

Înainte de a începe procesul de slăbire, trebuie să te gândești la faptul că este necesar să ai un stil de viață sănătos. Deci schimbările din alimentație vor fi unele pe care le vei adopta pentru o perioadă mai lungă de timp. Dieta vikingilor sau dieta nordică începe să devină populară printre persoanele ce vor să slăbească. Cei care țin dieta în discuție, nu trebuie să consume pâine, mămăligă, paste, alimente procesate. Nici cerealele rafinate nu trebuie să existe în meniul tău.

Ce ai voie să mănânci? Lactatele, oăle, alimentele crude sunt cele recomandate celor ce urmează să slăbească folosindu-se de dieta vikingilor. Astfel, nu numai că vei slăbi, dar vei avea un organism sănătos datorită nutrienților din fructele și legumele de sezon.
Carnea trebuie consumată cu moderație, iar meniul tău trebuie să includă în special fructe și legume.

CITEȘTE ȘI: Mihaela Bilic, sfaturi pentru femeile care au silueta în formă de pară

CITEȘTE ȘI: Ce fructe trebuie să scoți din dietă dacă vrei să slăbești

Printre alimentele pe care le poți mânca atunci când adopți dieta nordică sau dieta vikingilor sunt următoarele: legumele verzi, rădăcinoasele, fructe de sezon, fructe oleaginoase (bogate în proteine, fibre, grăsimi esențiale pentru organism). Să nu uităm nici de cerealele integrale, care trebuie să existe în meniul tău. Vorbim despre secară, orz, ovăz.

Așadar, dieta vikingilor poate fi adoptată de persoanele care își doresc să scape de kilogramele în plus. Așa cum am menționat mai sus, este important să vezi ca pe un stil de viață schimbările făcute în alimentație.

Sursă foto: pixabay.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top