Connect with us

Revistateo.ro

Cura de Slabire

Dieta Anna Lesko. Iată cum poți slăbi rapid 7 kilograme

Anna Lesko este una dintre cele mai iubite artiste din România. În ciuda faptului că are un restaurant și gătește extrem de des pentru fiul său, Adam, vedeta reușește să se mențină suplă și tonifiată și le-a dezvăluit tuturor secretul său.

Artista are o soluție pentru a scăpa de kilogramele în plus, de fiecare dată când observă că s-a îngrășat. În afară de faptul că are o viață extrem de activă și merge la sala de sport, Anna merge în bucătărie și își face un amestec extrem de eficient.

„E sănătate curată. Este o dietă de detoxifiere specială pentru ficățelul nostru. Este o dietă pe care am ţinut-o de-a lungul anilor. Două linguri de miere la 300 de ml de apă, 2 linguri de zeamă de lămâie, piper cayenne cât puteţi rezista sau ghimbir după gust. Între şapte şi zece zile trebuie ţinută sau minim 5. Ea există pe net de ceva timp.

Citește și: Dieta bazată pe cartofi ținută de un bărbat. Ce i s-a întâmplat după un an

Eu o ştiu şi am încercat-o atâta timp. Şi prietenele mele au încercat-o. Chiar dă rezultate. De câte ori ți se face foame sau sete bei această licoare. Trebuie să beți cam opt pahare a câte 300 ml.

O prietenă de a mea a slăbit șapte kilograme, una patru kilograme. Nu aveți voie să beți apă sau să ciuguliți, nici măcar o salată, nu fructe, nu cafea, nu semințe, nu nimic. De câte ori vă e sete sau foame beți această limonadă”, a declarat Anna Lesko într-o emisiune TV. Dieta se ține de maximum două ori pe an.”

Cine nu are voie să țină această dietă

Această dietă este ținută și de către vedetele de peste Ocean. Beyonce a dezvăluit în urmă cu câțiva ani că își menține silueta cu această dietă pe bază de piper cayenne. Cu toate acestea, trebuie să știi că nu toată lumea are voie să consume acest piper cayenne, obținut din ardeii iute, soiul Cayenne.

„Ardeiul roșu este bogat în calciu și potasiu, conține vitamina – C, A, vitamine din grupul vitaminic B , capsaicină – substanța activă care îi conferă iuțimea. Pudra roșie Cayenne este apreciată pentru efectele antioxidante, antiiritante, antiseptice, antibacteriene, detoxifiante, antivirale, având totodată și capacitatea de a distruge agenții patogeni”, a declarat pentru Super-Hrana.ro Predrag Jivici, de la 248chilli.ro, cel care se ocupă de cultivarea ardeilor Cayenne în localitatea Cenad, județul Timiș.

Cei care au probleme gastrointestinale, ulcer, gravidele sau mamele care alăptează trebuie să evite ardeiul Cayenne. Nici cei care urmează tratament cu anticoagulante nu au voie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top