Connect with us

Revistateo.ro

Detoxifierea colonului in 3 zile

Sanatate

Detoxifierea colonului in 3 zile

Aceasta reteta pentru detoxifierea colonului te va face sa te simti minunat. Uite ce trebuie sa faci in aceste 3 zile!

Detoxifierea colonului este absolut necesara pentru orice persoana. Toxinele ne inconjoara in viata noastra de zi cu zi. Le gasim in alimente, in aerul pe care il respiram si in produsele cosmetice pe care le aplicam pe piele. Acestea afecteaza functiile mai multor organe, printre care colonul, plamanii si ficatul. Din fericire, utilizand metoda recomandata mai jos, vei reusi sa cureti toate aceste organe si sa te simti mult mai bine.

Acest tratament naturist de doar 3 zile favorizeaza eliminarea toxinelor. Este important sa nu mai consumi produse lactate si nici carne cu doua zile inainte de inceperea tratamentului. Trebuie sa bei o cana de ceai de menta in seara de dinaintea primei zile in care apelezi la acest regim. Astfel vei favoriza eliminarea substantelor toxice din intestine. Evita efortul fizic intens pe toata aceasta perioada.

CITESTE SI: DETOXIFIEREA PLAMANILOR IN MOD NATURAL

CITESTE SI: CEA MAI BUNA ORA DIN ZI PENTRU DETOXIFIERE

Mananca doar pe fructe si legume gatite fara prea multe grasimi in aceasta perioada. Inainte de micul dejun bea un pahar de apa cu lamaie, iar apoi 300 de ml de suc de grapefruit (il poti inlocui si cu suc de ananas). Aceste fructe contin antioxidanti care lupta impotriva cancerului si imbunatatesc sanatatea sistemului respirator. In timpul micului dejun bea un pahar de 250 cu suc proaspat de morcovi, pentru alcalinizarea organismului. Este de preferat sa consumi la pranz alimente bogate in potasiu (spre exemplu banane).

Inainte de culcare bea 300 de ml de suc de merisoare, care va ajuta la detoxifierea plamanilor, avand efecte puternice de curatare a acestora. Tot inainte de a te aseza in pat trebuie sa pui cateva picaturi de ulei de eucalipt intr-un bol cu apa calda. Inhaleaza aburii timp de cateva minute. Nu uita sa te hidratezi foarte bine in aceste 3 zile.

Sursa foto: theresekerr.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top