Connect with us

Revistateo.ro

destinatie de vis maui

Inedit

Destinatie de vis: Maui

Nu exista o destinatie mai potrivita pentru iubitorii de soare si plaja decat Maui. Acolo ai parte de o abundenta de valuri, plaje si cascade, care mai de care mai pitoresti. Maui este cea de a doua insula ca si suprafata a arhipelagului american Hawaii.

Insula este preferata multor vedete precum Oprah Winfrey, Rihanna, Paris Hilton sau Megan Fox. Peisajele fenomenale atrag turisti din toata lumea, locurile cele mai vizitate fiind Parcul National Haleakala si zona Lahaina, cu  strazile pline de magazine si restaurante. Surfingul si windsurfingul sunt cele mai populare sporturi in Maui. Scufundarile la mica adancime pot fi facute pe aproape orice plaja de acolo.

Peisajul culinar al acestei insule este influentat de aromele locale, delicioase si proaspete. Meniurile de aici reflecta intocmai traditiile si agricultura zonei si se bazeaza pe cele mai exotice ingrediente. Spre exemplu, in Maui poti gusta guri-guri, un deliciu care se situeaza undeva intre inghetata si serbet, sau inghetata speciala cu mango, cafea, ananas si vanilie.

Aceasta destinatie de vis este una dintre cele mai cautate atunci cand vine vorba luna de miere!

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top