Connect with us

Revistateo.ro

DESPĂRȚIRE LIGHT. Mariah Carey a spus STOP căsniciei cu Nick Cannon

Stiri

DESPĂRȚIRE LIGHT. Mariah Carey a spus STOP căsniciei cu Nick Cannon

Despre despărțirea dintre Mariah Carey și Nick Cannon se vuiește de multă vreme în presa americană, însă de data aceasta informația este sigură 100%, cel puțin asta lasă să se înțeleagă însuși soțul cântăreței.

Nick Cannon asigură că va petrece Crăciunul în familie cu Mariah Carey și copiii, chiar dacă s-au despărțit. Niciunul dintre cei doi nu a dat un comunicat de presă până acum pentru a scrie negru pe alb despre despărțire, motivele ei și care sunt planurile de viitor ale fiecăruia. Însă, așa cum scrie revista online mujerhoy.com, despărțirea dintre cei doi este deja un fapt împlinit.

CITEȘTE ȘI: SECRETELE DE FRUMUSEȚE ALE LUI MARIAH CAREY

Nick a vorbit în emisiunea „Good morning America” pentru a lăsa clare niște lucruri, iar felul în care a vorbit despre relația cu Mariah Carey demonstrează că cei doi nu mai sunt o pereche: „Mereu vom fi o familie. Vom fi mereu acolo pentru copiii noștri și vom face tot posibilul să fie prioritatea noastră și să înțeleagă că sunt iubiți și că vor avea niște vacanțe impresionante”.

LEE DANIELS' THE BUTLER New York premiere, Hosted By TWC, DeLeon Tequila And Samsung Galaxy

Anul acesta se împlinesc 20 de ani de la lansarea faimosului hit „All I want for Christmas is you”, interpretat de Mariah Carey. Este evident că anul acesta, mai mult ca oricând, Mariah are nevoie de o consolare și de un Crăciun în familie, chiar dacă nu mai este perechea lui Nick Cannon.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top