Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

A deschis ochii înainte să fie băgată în groapă. Primele ei cuvinte au fost…

Un caz șocant este semnalat din județul Neamț. O tânără a deschis ochii cu puțin timp înainte să fie băgată în groapă, iar ceea ce a urmat i-a stupefiat pe toți.

A deschis ochii și l-a chemat pe preot

Rudele erau pe punctul de a face infarct când fata de 20 de ani a deschis gura. L-a chemat pe preot și i s-a confesat.

„Părinte, vino încoace, nu te teme. Cu sfinția ta am treabă. Eu am făcut un mare păcat în viața mea și mi-a fost rușine să-l mărturisesc.

Dar pentru că am avut evlavie de la Maica Domnului, Ea s-a rugat pentru mine înaintea Mântuitorului și mi-a trimis sufletul în trup, ca să îmi spovedesc păcatul pe pământ, căci pe pământ l-am făcut”, au fost cuvintele tulburătoare ale tinerei.

Povestea, pe care o găsim în cartea „Istorioare duhovnicești” a arhimandritului Ioanichie Bălan este cât se poate de reală, asigură autorul volumului.

Tânăra de 20 de ani era o fată cu frică de Dumnezeu, care a rămas însărcinată cu un sătean. Aceasta ducea oile la păscut. De rușine că a rămas gravidă înainte să se căsătorească, și-a provocat singură avortul.

CITEȘTE ȘI: Și-a înscenat înmormântarea ca să vadă cine o vizitează. Ce s-a întâmplat la falsul priveghi

Un refren spaniol spune ca de infidelitate si de moarte nu scapa nimeni.

Multi oameni se gandesc adesea daca ar plange cineva dupa ei in momentul in care ar parasi lumea.

O femeie de 44 ani pe nume Vera Lucia da Silva a vrut sa vada ce s-ar intampla daca ar muri si anume cine ar participa la inmormantarea ei.

Vera se gandeste de ani de zile la cum va fi inmormantarea ei, aproape la fel de mult cum se gandeste o femeie cum va arata in rochie de mireasa.

De ceva vreme a pus la punct toate detaliile si a facut chiar o repetitie generala. Si-a organizat, in cele din urma, propriile funeralii.

Femeia are 44 de ani, s-a nascut in Brazilia si e perfect sanatoasa. Faptul ca nu avea nicio boala nu o impiedica sa isi satisfaca cea mai mare curiozitate.

A vrut mereu sa stie cine o iubeste cu adevarat, prin urmare a vrut sa vada cine va veni la inmormantarea ei falsa.

Complicii au machiat-o ca sa arate ca o moarta, i-au cumparat flori si un sicriu. „M-au machiat, m-au pregatit pentru momentul de care nimeni nu scapa. Am vrut sa imi vad visul indeplinit”, a declarat Vera pentru publicatia Daily Mail.

O singura persoana a plans la inmormantarea ei

„Cel mai greu a fost sa stau nemiscata, sa nu ma dau de gol de jos, insa cred ca totul a iesi bine la final”, a mai spus femeia.

„A venit toata lumea la inmormantare: socrul meu, soacra mea, sora mea, cumnata mea, cumnatul si prietenii mei. Toti au respectat momentul meu si s-au purtat ca si cum as fi moarta”, a mai adaugat Vera.

Ceea ce a impresionat-o cel mai mult a fost expresia fetei lui Irene, unda dintre prietenele ei: „A fost din prima clipa cu mine. A plans foarte tare in timpul inmormantarii, chiar daca toata lumea stia de acest vis bizar al meu”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top