Connect with us

Revistateo.ro

Delia are in geanta sa o cutie cu lapte praf si acest detaliu a atras atentia fanilor

Stil de viata

Delia poarta in geanta o cutie cu lapte praf. Ce explicatie a oferit fanilor

Delia este una dintre cele mai active vedete pe site-urile de socializare. Indragita cantareata posteaza zilnic fotografii pe paginile sale personale, in care apare atat pe scena, dar si in viata de zi cu zi.

Citeste si: Teo a fost vanzatoare inainte de a fi cunoscuta. Ce meserii au avut cele mai indragite vedete

Citeste si: CLAUDIA PĂTRĂŞCANU a făcut marele anunţ! Iată ce sex va avea bebeluşul: „Ce mă fac…“

Asa se face ca intr-una din zile, Delia a postat o fotografie cu geanta sa deschisa. Ea a avrut sa scoata in evidenta un tricou, care are imprimat un vers dintr-o piesa extrem de cunoscuta. Insa, fanii, atenti la detalii, au observat cu totul si cu totul altceva. Printre mai multe produse cosmetice, in geanta Deliei se afla si o cutie cu lapte praf.

 

detaliul din geanta deliei

Desi, cu siguranta, nu s-ar fi asteptat ca cineva sa-si dea seama ce se afla in cutia respectiva, fanele sale au luat-o imediat la intrebari.

„Ce faci cu laptele praf?”

„Nu cred ca e lapte praf.”

„Nu cred ca il bea, e oribil la gust.”

 

raspuns delia

Acestea au fost cateva dintre reactiile fanilor, care nu au avut prea mult de asteptat, pentru ca vedeta le-a raspuns mai repede decat s-ar fi asteptat. „E lapte praf, da. Nu-l beau… E pentru pufuleti!”, le-a raspuns Delia fanilor, care au crezut pentru cateva minute ca vedeta se pregateste sa devina mamica.

 

delia si sotul

Delia este casatorita cu omul de afaceri Razvan Munteanu din 2012. Desi au trecut 4 ani de atunci, vedeta nu are de gand sa faca un copil, in viitorul apropiat, asa cum chiar ea insasi a declarat:

„Treaba cu copilul ma enerveaza cam la fel de mult pe cat ii deranjeaza imigrantii pe extremistii de la noi. Acum recunosc ca nu a fost mereu aceeasi tema. Acum ceva vreme era: «tu cand te mariti ca trece timpul si o femeie nemaritată nu e o femeie implinita». Inainte de asta era: tu cand iti faci o cariera serioasa, ce e cu muzica asta, ca doar nu se castiga cine stie ce din ea si o femeie fara o carieră serioasa nu e o femeie implinita”, a marturisit Delia pe sereniti.ro.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top