Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

De ce te refuză, în funcție de zodie

De ce te refuză, în funcție de zodie:

BĂRBATUL BERBEC:
Dacă este Berbec, singurul motiv pentru care te poate refuza este că ești prea lentă pentru stilul lui de viață. Berbecului nu îi plac femeile diafane, delicate precum o floare care stau toată ziua să fie admirate și protejate, ci femeile cu caracter, angrenate în a simți adrenalina alături de ei.

BĂRBATUL TAUR:
Ei cred că sunt prea bun cam pentru orice femeie, deci este doar o chestiune de orgoliu pe care nu ai cum să o rezolvi. Treci mai departe.

CITEȘTE ȘI: 10 SEMNE DE NECONTESTAT CĂ EȘTI FECIOARĂ
BĂRBATUL GEMENI:
Dacă te-a refuzat, există cel puțin două motive: nu ești suficient de interesată încât să fie curios să îți descopere universul și 2. ești o persoană superficială pentru el.

BĂRBATUL RAC:
Racul nu caută femei cicălitoare și, dacă ai pus o groază de întrebări intime de la prima întâlnire, a doua întrevedere nu va mai avea loc.

BĂRBATUL LEU:
Nu l-ai lăudat suficient de mult. Nu i-ai spus cât de frumos este, cât de bine îi stau hainele pe el și așa mai departe. Cam așa ar decurge relația cu un leu.

BĂRBATUL FECIOARĂ:
Bărbații Fecioară caută partenere cât mai puțin sufocante și care nu folosesc machiaj excesiv. Dacă dai vreodată senzația de falsitate, acesta este motivul refuzului.

BĂRBATUL BALANȚĂ:
Bărbatul Balanță te poate refuza din teamă că nu vă veți înțelege. Da, sună ciudat, însă dacă acesta nu vede acel ceva din prima, nu se riscă, chiar dacă ești o femeie foarte frumoasă și aproape fără defect.

BĂRBATUL SCORPION:
Ești normală. Scorpionii nu preferă deloc femeile pe care le vezi peste tot. Ei vor senzații extreme, iubite care să le dea universul peste cap.

BĂRBATUL SĂGETĂTOR:
Ești prea timidă. Săgetătorul va căuta o persoană cu mai multă atitudine. Îi plac femeile submisive, ca rol sexual, însă în relația de cuplu nu vor să se simtă deloc asupritori.

BĂRBATUL CAPRICORN:
Bărbatul Capricorn te va respinge pentru că nu ai făcut deloc referire la bani. Dacă i-ai spus că pentru tine banii nu contează, l-ai pierdut. Și asta pentru că este o zodie practică și realistă.

BĂRBATUL VĂRSĂTOR:
Aici e greu de spus de ce te-a refuzat. E posibil ca sucul sau cafeaua pe care a băut-o la întâlnire să fi avut un gust prost sau… pur și simplu, nu ești genul lui.

BĂRBATUL PEȘTI:
Ești prea materialistă. Contrar Capricornului, care aștepta să faci planuri de viitor și să câștigați bani împreună, bărbatul Pește fuge de femeile realiste, care se gândesc la bani. Aceștia caută dragostea care nu costă niciun leu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top