Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

De ce se teme fiecare zodie cand face cunostinta cu tine

Sa o spunem pe sleau! Toti avem temeri atunci cand cunoastem persoane noi, din diferite motive. Vezi de ce se panicheaza fiecare zodie cand da simplul „Salut!”.

BERBECUL SE TEME DE SFIDARE

Berbecul isi doreste toata atentia pentru el, iar daca cel cu care face cunostinta nici macar nu il priveste in ochi, acesta este un motiv suficient de mare sa inceapa un scandal.

TAURUL SE TEME SA NU FIE LUAT PREA TARE

Intrebarile incomode trebuie pastrate doar intre prieteni. Desi Taurul este destul de dezinvolt, nu accepta curiozitati prea personale din partea necunoscutilor.

CITESTE SI: ZILELE CU NOROC SI CU GHINION DIN LUNA AUGUST PENTRU TOATE ZODIILE

GEAMANUL SE TEME SA NU CADA IN RIDICOL

Geamanul exerseaza in minte fiecare gest pe care il va face si isi alege bine de tot cuvintele astfel incat sa nu deranjeze interlocutorul.

RACUL SE TEME CA NU VA FI LUAT IN SERIOS

Principala temere a acestui nativ este ca va fi tratat superficial in timp ce el isi doreste sa fie luat in seama cat se poate de tare.

LEUL SE TEME DE DIFERENTELE DE OPINII

Mai ales pe teme sensibile precum religia sau orientarea sexuala. Leul poate fi destul de intolerant, iar narcisismul sau rezulta dificil de suportat.

FECIOARA SE TEME SA NU FIE PREA ATENT ANALIZATA

Pentru ca tocmai asta face si ea cu ceilalti. Fecioara isi doreste ca cel din fata ei sa puna accentul pe fond si nu pe forma lucrurilor.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top