Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

De ce se tem de tine, în funcție de zodie

De ce se tem de tine, în funcție de zodie:

BERBEC: ÎNCĂPĂȚÂNAREA
Ești atât de încăpățânat încât celor din jur le este teamă să te critice, chiar dacă este vorba de binele tău. Lasă garda mai jos uneori și nu lua toate lucrurile personal.

TAUR: CONSERVATORISMUL
Uneori ai niște idei atât de implacabile încât cei din jur își vor face cruci pentru că nu înțeleg cum în epoca modernă în care trăim gândirea ta uneori este de Ev Mediu.

CITEȘTE ȘI: CE ÎI EXCITĂ PE BĂRBAȚII ROMÂNI, DUPĂ ZODIE

GEMENI: CAMELEONISMUL
Treci de la o stare la alta cu viteza sunetului iar cei din jur pot vedea acest lucru drept falsitate. Încearcă să menții o anumită coerență cu acțiunile tale.

RAC: SENSIBILITATEA, VICTIMIZAREA
Îți place să te victimizezi pentru că ai impresia că vei câștiga oameni de partea ta, însă acest lucru nu îți va aduce decât deservicii de imagine.

LEU: ATOTCUNOAȘTEREA, AROGANȚA
Lași impresia că le știi pe toate, că ești cea mai inteligentă persoană din lume și asta doar cu atitudinea sfidătoare pe care o ai față de ceilalți.

FECIOARĂ: GURA CAM MARE
Ai gura cam mare și deși ești brutal de sincer, acest lucru nu va fi de fiecare dată apreciat. Diplomația uneori te poate salva din situații în care chiar poți să ai dreptate. Forma te pierde.

BALANȚĂ: NEHOTĂRÂREA
Faptul că vrei să aplanezi lucrurile este ceva de bine, însă oamenii te văd o persoană falsă dacă poți să fii prietenos cu doi indivizi care nu se suportă între ei.

SCORPION: MALIȚIOZITATEA
Îți place să îi începi pe cei din jur și te distrează la maximum atunci când îi faci să se simtă prost, făcând anumite observații care aduc cu jignirile.

SĂGETĂTOR: IMPULSIVITATEA
Ai o inimă atât de mare încât vrei să faci doar bine și să fie numai pace în lume, însă atunci când detectezi ceva ce nu îți place, erupe vulcanul.

CAPRICORN: TĂCEREA
Tăcerea ta poate părea uneori inteligentă, dar pe cei din jur îi sperie. Vor crede că mereu le ascunzi ceva sau coci lucruri îndoielnice.

VĂRSĂTOR: SCHIMBĂRILE BRUȘTE DE COMPORTAMENT
Uneori, oamenii nu știu cum să se mai poarte cu tine. Ba ești în nori, ba ești în groapă. Și culmea este că ție îți plac aceste suișuri și coborâșuri.

PEȘTI: ZGÂRCENIA
Zgârcenia ta îi va face chiar pe cei apropiați să stea puțin mai departe de tine. Chiar dacî faci un cadou, la prima ocazie ești dispus să îi arunci în ochi asta omului.

3 Comments

3 Comments

  1. pana

    2015-04-06T22:02:23+03:00 at 2015-04-06T22:02:23+03:00

    absolut adevarat la capricorn

  2. Gabriela

    2015-04-07T14:53:26+03:00 at 2015-04-07T14:53:26+03:00

    Varsatorii nu sunt constienti ca au schimbari bruste de comportament, ba din contra, cred ca ceilalti au. Poate pentru ca majoritatea sunt introverti si nu sunt foarte corelati cu exteriorul. Nu cred ca un varsator cu capul pe umeri ar face-o intentionat, doar de dragul artei. Si nici nu cred ca o fac din placere. De aceea, chiar daca „isi schimba brusc starea de spirit” ei de fapt sunt mereu la fel. Asa ca nu pentru cei care vor sa fie cu un varsator, nu va lasati enervati de acest aspect, ci continuati sa comunicati fara nici o retinere si nu faceti o problema din felul omului.

  3. Maria

    2015-04-07T19:04:48+03:00 at 2015-04-07T19:04:48+03:00

    Intr-adevar Gabriela..Sunt varsator si nu-mi place ca ma schimb asa de des,dar aceasta e firea noastra.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top