Connect with us

Revistateo.ro

De ce sa dormi cu frunze de varza aplicate pe sani

Sanatate

De ce sa dormi cu frunze de varza aplicate pe sani

Multe femei si-ar fi dorit sa fi stiut de mult acest truc incredibil. Cu niste simple frunze de varza pot fi diminuate o serie de dureri cauzate de la cele mai banale afectiuni pana la cele mai grave. Afla de ce e bine sa pui frunze de varza pe sani inainte sa dormi.

Ce se intampla daca tii varza pe sani in timpul somnului? In primul rand, daca te dor sanii din cauza lactatiei, varza poate calma cel mai bine durerile. De asemenea, multe femei se plang de durerile sanilor in perioada menstruatiei.

Si aceasta durere poate fi calmata datorita nutrientilor si vitaminelor care hranesc enzimele sanilor si gasesc din belsug in frunzele de varza. Spala doua sau trezi frunze si pune-le pa sani inainte de culcare. Poti sa le imbibi in otet sau bicarbonat de sodiu pentru a reface elasticitatea pielii sanilor, acest remediu ajutand si pentru ridicarea sanilor cazuti.

De ce sa-ti pui ceapa in jurul gatului cand te bagi la somn

A crezut ca sanii ei arata diferit din cauza sarcinii, dar dupa ce a nascut i s-a pus un diagnostic teribil

Alte probleme de sanatate ce pot fi tratate cu varza:

1. Daca ai probleme cu tiroida sau te doare foarte tare gatul (simti acea senzatia de iritatie desi nu ai consumat bauturi reci) marunteste varza dulce, imbib-o in otet si apoi pune-o pe un tifon. Leaga tifonul imprejurul gatului si lasa ca varza sa isi faca efectul timp de 40-45 de minute.

2. Daca ai intalnit o persoana care are mari probleme cu alcoolul, recomanda-i urmatorul tratament: marunteste jumatate de varza si adaug-o in 300 ml de otet de mere. Lasa la rece compozitia si spune-i sa consume cate doua lingurite din acest amestec la fiecare 4 ore. Este unul din cele mai eficiente tratamente impotriva alcoolismului.

3. Daca ai probleme cu parul (varfurile se rod foarte repede sau iti cad fire multe de par la pieptanare), marunteste cateva frunze de varza si amesteca-le cu ulei de masline. Aplica aceasta masca speciala la baza firelor de par si lasa sa actioneze timp de 15-20 de minute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top