Connect with us

Revistateo.ro

Viata

De ce a plecat Andrei Stoica de la Exatlon

Cosmin Cernat a făcut un anunț trist aseară pentru toți fanii emisiunii Exatlon. Îndrăgitul Andrei Stoica a fost nevoit să părăsească reality-show-ul filmat în Republica Dominicană.

Andrei Stoica a participat la Exatlon în Echipa Faimoșilor și a părăsit competiția sportivă aseară.

Acesta are serioase probleme de sănătate, iar ieșirea lui din competiție a fost anunțată chiar de către Cosmin Cernat.

„Prima veste e ca Andrei Stoica nu mai poate concura din cauza unor probleme de sanatate. El va veni sa isi ia ramas bun de la ceilalti concurenti”, a spus Cosmin Cernat.

Andrei a avut un ultim mesaj pentru faimoși. Acesta i-a încurajat pe colegii lui să fie tari în continuare.

„Trebuie sa ma duc acasa. Imi pare rau, va respect pe fiecare dintre voi si abia astept sa ne vedem acasa, Sunteti mari!”, a spus Andrei Stoica.

Andrei s-a accidentat grav la picior, iar din această cauză nu a mai putut să continue să concureze în show-ul de la Kanal D.

CITESTE SI: Ce nu s-a văzut la TV în marele scandal de la Exatlon! Ce s-a întâmplat, de fapt, în timpul confruntării România – Turcia

Sportivul a slăbit peste 10 kilograme, iar schimbările fizice au devenit evidente în ultimele săptămâni.

„Andrei lupta la categoria grea, va avea si un meci important in toamna si este cu adevarat o problema pierderea de kilograme. Imi fac griji pentru el”, declara sotia lui Andrei la WOWbiz.

Anda Adam o vede câștigătoare pe Diana Belbiță

„Diana a fost propusa de mine pentru aceasta competitie si ma bucur ca a ajuns acolo. Inainte sa plec am avut doar cateva minute sa ne luam ramas bun. Diana mi-a zis asa: ‘te rog sa dai de mami si sa-i spui ca sunt foarte bine aici’.

Este cea mai putin accidentata dintre toti. Este sanatoasa. Ea a gasit o metoda sa treaca peste foame. Doarme. Diana Belbita poate sa castige aceasta competitie, eu am mari sperante in ea. Este rapida, are forta, are un moral puternic.

Nu se accidenteaza des”, a declarat Anda Adam, notează wowbiz.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Viata

To Top