Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

De ce ai nevoie de un irobot

Descopera cea mai noua tehnologie care te ajuta sa faci curat fara efort. Cu irobot totul e mai simplu. Practic, nu trebuie sa faci nimic. Gama irobot contine aspiratoare inteligente (da, chiar sunt smart!) si mopuri inteligente.

De ce ai nevoie de un irobot. Cat de practic este

Suntem in 2016, secolul XXI, iar timpul este limitat. Traim intr-o lume nebuna, in care totul se intampla cu viteza si trebuie sa dam randament in fiecare secunda. Nu e de mirare ca multe femei se plang ca nu mai au timp sa se apuce de curatenie dupa o zi obositoare de munca.

Pentru persoanele care vor sa isi mentina casa curata si stau prost cu timpul s-au inventat o serie de aparaturi pe care ti-e mai mare dragul sa le ai. Iata ce aparate nu trebuie sa lipseasca dintr-o locuinta moderna:

1. Aspiratorul inteligent

Un astfel de robot inteligent care face totul in locul tau este Roomba 886. Curata toate tipurile de pardoseli, dar si covoarele, si are cel mai inteligent sistem de efectuare a curateniei si de navigatie iAdapt. Sistemul de curatare are trei faze. Curata cu usurinta zonele laterale din casa si colturile. Are o baterie Xlige si se poate incarca in timpul curatarii, deci numai bun la casa omului. Daca ti-e frica de acest robot si te gandesti ca ti-ar putea face varza cablurile din casa, afla ca opereaza cu un sistem ANTIANGLE contra incalcirii in cabluri si franjuri de covor.

2. Mopul robot

ce-aparate-nu-trebuie-sa-lipseasca-dintr-o-locuinta-moderna-2

Mopul robot Braava 390 Turbo este silentios si nu deranjeaza pe nimeni in timp ce isi face treaba. Este controlat prin tehnologie brevetata de oamenii de stiinta de la NASA, echipat cu patru lavete din microfibra. Este dotat cu sistemul iAdapt 2.0 si are o tehnologie de incarcare ultra-rapida. Curata toate tipurile de podea, are un incarcator turbo si pot fi folosite mai multe moduri de navigare. Are un rezervor cu detergent si curata de-a lungul peretilor si sub mobilier.

Ai facut mancare, ai spalat si acum mai ai de aspirat, ce-ar fi sa iti tragi sufletul pana cand aspiratorul face singur toata treaba? Uita-te, se poate!

Afla aici ce model de IROBOT ti se potriveste!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top