Connect with us

Revistateo.ro

De cand exista Zodiacul. Povestea oculta a Horoscopului

Stiri

De cand exista Zodiacul. Povestea oculta a Horoscopului

Multa lume crede ca Zodiacul are o vechime de doar cateva mii de ani inainte de era crestina, insa exista un autor care a studiat acest fenomen si sustine ca lumea se inseala. Zodiacul dateaza de cel putin 5 milioane de ani (!!!) si este mostenirea pe care ne-au lasat-o Atlantii.

Principiile astrologiei au aparut cu mult timp inainte de aparitia omului. De altfel, informatiile despre stele si cum ne influenteaza acestea destinele s-au transmis de la cea mai veche civilizatie pana in zilele noastre moderne. Zodiacul este, asadar, una din pietrele de temelii ale nasterii umanitatii.

Potrivit ocultistilor din Antichitate, orice forma de viata traieste mai multe stari de devenire. Acestia credeau ca la un moment dat chiar firele de nisip se pot transforma in oameni, oamenii sunt pe cale de a deveni planete iar planetele solare sunt pe cale de a se transforma in lanturi cosmice, si tot asa pe scara infinitului.

Practic, Zodiacul este denumirea pentru una din etapele dintre sistemul solar si lantul cosmic. Casa Zodiacului devine tronul celor douasprezece ierarhii celeste, sau asa cum afirma unii antici, tronul celor zece ordine divine. Insusi Pitagora a demonstrat ca 10 este singurul numar perfect, printr-un aranjament facut din zece puncte, in forma unui triunghi cu varf ascutit.

CITESTE CONTINUAREA POVESTII ZODIACULUI IN PAGINA 2

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top