Connect with us

Revistateo.ro

Cura de detoxifiere potrivită pentru zodia ta

Stiri

Cura de detoxifiere potrivită pentru zodia ta

Iată care este cura de detoxifiere potrivită pentru zodia ta! Uite care sunt sfaturile de care trebuie să ții cont!

Detoxifierea este un proces necesar organismului, care îmbunătățește vizibil funcțiile acestuia și te ajută să te cureți de toxine. Este de preferat ca detoxifierea să fie făcută primăvara sau toamna, deoarece atunci metabolismul trece prin schimbări esențiale. Astfel vei avea parte de toate beneficiile pe care aceasta ți le poate oferi. Iată care sunt curele de detoxifiere potrivite pentru fiecare zodie!

CITEȘTE ȘI:CUM SĂ PREPARI ÎN DOAR 3 MINUTE CEL MAI EFICIENT REMEDIU DE DETOXIFIERE CU MENTĂ

Berbec. Ceaiurile sunt cele mai potrivite pentru tine. Alege ceaiul verde, negru sau alb, optează pentru plante care au puterea de a ameliora problemele de sănătate cu care te confrunți. Nu ține cura de detoxifire mai mult de 4-5 zile!

Taur. apa cu lămâie este secretul pentru detoxifiere. Orice cură ai ține, asigură-te că introduci lămâia ca și aliment principal. Ai grijă totuși, pentru că acest fruct consumat în exces îi poate afecta stomacul.

Gemeni. Alege o cură de detoxifiere cu sucuri naturale din legume. Axează-te pe legumele colorate precum morcovul și țelina (tulpina).Adaugă lămâie la sucuri și ține cura cel puțin 3 zile!

Rac. Ar trebui să încerci o cură cu verdețuri. Le poți transforma în sucuri, sau le poți consuma ca atare, în salate. Este indicat să nu adaugi sare salatelor, măcar pe perioada detoxifierii.

Leu. Elimină produsele de patiserie și dulciurile de orice fel și axează-te câteva zile pe sucuri din fructe. Merele, perele și piersicile sunt cele mai indicate pentru tine.

Fecioară. Fructele citrice trebuie să facă parte din dieta de detox. Mandarinele, lămâile și grepfruitul sunt cele mai potrivite. Nu le combina între ele!

Balanță. Ingredientul ideal pentru tine este rădăcina de pătrunjel. Adaug-o în salate, preparate de orice fel sau transform-o în suc. Cu puțină lămâie gustul va fi deosebit.

Scorpion. Ceaiul de păpădie te va ajuta să elimini toxinele complet. Ai frecvent probleme cu ficatul, așa că această plantă este ideală pentru tine.

Săgetător. Renunță pentru câteva zile la carne și produse lactate. Axează-te pe legume și fructe, însă evită citricile sau alte alimente cu mult acid.

Capricorn. Detoxifierea prin mișcare este cea mai bună variantă pentru tine. Ai putea chiar să transformi asta într-un stil de viață!

Vărsător. Ceaiul de coada șoricelului va rezolva toate problemele pentru tine. Fă o cură de 2-3 zile.

Pești. Bea ceai de soc și fă sport în fiecare zi. Într-o săptămână te vei simți mult mai bine! Socul stimulează gandele sudoripare și elimină toxinele prin transpirație.

Sursă: lindawagner.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top