Connect with us

Revistateo.ro

Cununia Prințului Herry și a lui Meghan Markle nu este validă? Ce spune Biserica?

Regalitate

Cununia Prințului Herry și a lui Meghan Markle nu este validă? Ce spune Biserica?

Sâmbătă, pe 19 mai 2018, a avut loc nunta reglă, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. Milioane de oameni au urmărit cu interes evenimentul. Acum au apărut informații potrivit cărora căsătoria celor doi ar fi nulă. Află detaliile despre acest subiect. Este incredibil.

Cununia Prințului Herry și a lui Meghan Markle nu este validă

”Mare tam-tam zilele acestea pentru ceea ce este numită „nunta secolului”, dintre prințul Harry, fiul prințului Charles, și actrița Meghan Markle. Tot fastul și cheltuieli colosale pentru o falsă nuntă.

Chiar dacă a avut loc și o ceremonie religioasă, această nu schimbă cu nimic lucrurile față de un simplu concubinaj, de fapt e un concubinaj oficial, cu „binecuvântarea” „episcopului”. Și asta datorită faptului că religia anglicană în care se cunună cei doi este eretică, adică înafara Bisericii, unde nu există taine valide. Prin urmare, nici cununia lor nu este validă, iar ei vor trăi ca și până acum, în păcat, vor avea copii a căror botez nu va fi nici acela valid.

CITEȘTE ȘI: Cu cine a mai fost căsătorită Meghan Markle

CITEȘTE ȘI: Primele declarații ale lui Meghan Markle după ce a devenit ducesă de Sussex

Ca să ne încredințăm de aceasta este suficient să citim prima epistolă canonică a Sfântului Vasile cel Mare scrisă la anul 374 și adresata lui Amfilohie Episcopul Iconiei din Frigia. Aceasta epistola redă cu fidelitate învățătura Sfântului Ciprian și a Sinodului din Cartagina ținut în anul 256 în privința nevalidității Tainelor în afara Bisericii celei Una. Iată un citat:

<>” – canonul 1 al Sfântului Vasile cel Mare, apare pe site-ul ortodoxinfo.ro.

Sursă foto: hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top