Connect with us

Revistateo.ro

zodia

Stiri

Cum te influenteaza zodia parintilor tai

Credeai ca doar zodia ta este importanta? Ei bine, afla ca si cei din jur au o influenta serioasa asupra ta. Mai ales zodia parintelui isi pune amprenta asupra personalitatii tale.

Ai un parinte BERBEC

Ai invatat ce inseamna competitia de la parintele tau, caci Berbecii sunt antrenori desavarsiti. Sigur l-ai admirat si ai imprumutat de la el spiritul de initativa, spontaneitatea si atitudinea deschisa. Parintele in zodia Berbec te-a invatat ca in viata mai faci si compromisuri, atat timp cat stii ca merita. De asemenea, ai devenit curajos, datorita lui.

CITESTE SI: TOP 5 zodii care au nevoie de companie

Ai un parinte TAUR

Parintele Taur ti-a insuflat spiritul de familist si te-a ajutat sa descoperi cat de importanti sunt cei din jur pentru bunastarea ta. Ai mostenit si simtul afacerilor tot de la parintele din zodia Taur, la care ai vazut ca este foarte incapatanat si ambitios.

Ai un parinte GEMENI

Pentru ca ai vazut la mama sau tatal tau din zodia Gemeni ca vorbesc mult si se considera superior altor persoane, ai inceput sa imprumuti din aceste trasaturi, chiar daca poate, pe ei i-ai criticat. Insa, ai devenit un bun comunicator datorita lor si ai invatat sa gandesti foarte logic.

Ai un parinte RAC

Zodia Rac inseamna sensibilitate si toleranta. Deci aceste trasaturi le-ai luat si tu de la parintele tau. Racul te-a invatat ca familia este importanta si ca vei gasi mereu sprijin in rudele tale. Parintii tai te-au sustinut sa iti urmezi visele, de aceea, in viata ta, nu vei renunta niciodata la ce doresti.

Ai un parinte LEU

Daca ai descoperit ca esti incapatant si orgolios, dar zodia ta nu are aceste trasaturi, este clar ca ai imprumutat-o de la parintele tau Leu. Ai invatat sa fii foarte demn, dar si critic atunci cand este nevoie. Ai descoperit cat de important este sa fii optimist si ambitios.

Ai un parinte FECIOARA

Parintele din zodia Fecioara te-a invatat sa fii perfectionist si ordonat. Poate ca a fost extrem de strict atunci cand erai copil, insa acum apreciezi acest lucru, caci ai devenit punctual, atent la detalii si pragmatic. Ai invatat sa privesti orice situatie cu un ochi critic, astfel incat esti foarte greu de pacalit, datorita parintelui Fecioara.

Pagini: 1 2

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top