Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cum te afecteaza intrarea MARELUI BENEFIC Jupiter in Fecioara

Pe 11 august 2015, planeta Jupiter va parasi Leul si va intra in zodia Fecioara. Prezenta planetei gigant in urmatorul an in zodia Fecioara va aduce multe bucurii pentru toate zodiile, acest corp ceresc fiind considerat marele benefic al zodiacului.

Evident, cele mai avantajate de prezenta lui Jupiter in Fecioara sunt persoanele nascute in zodia amintita sau toti aceia care au ascendentul in Fecioara. Pe unde trece Jupiter are loc schimbari noi, unele anuntate altele cu totul neprevazute. Aceste schimbari pot parea foarte dure la inceput insa dificultatile reasezarii aspectelor pe plan profesional, amoros si familial duc spre ceva de bun augur.

Jupiter va fi prezent in zodia Fecioara pana in luna septembrie 2016; planeta norocului ii va ajuta insa si pe ceilalti nativi. Avantajati de urmatoarea etapa jupiteriana, din punct de vedere astrologic, vor fi zodiile de Pamant (Taur si Capricorn) – datorita trigonului format cu Soarele lor – dar si zodiile de apa (Rac, Scorpion, Pesti), datorita sextilului format cu Soarele lor.

CITESTE SI: Horoscop Urania – Previziuni astrologice pentru perioada 8-14 august 2015: Jupiter intra in Fecioara

Se anunta castiguri materiale substantiale, noi relatii de prietenie, schimbarea locului de munca, noi relatii de amor si mult noroc in relationarea cu persoane inaccesibile care pot fi de interes la un moment dat. Vor beneficia de toate aceste aspecte, in urmatorul an, Taurii, Capricornii, Fecioarele, Pestii, Racii si Scorpionii.

CITESTE SI: Horoscop saptamanal 10-16 august 2015: Scorpionii si Taurii trec printr-o perioada a schimbarilor

Cat despre celelalte semne zodiacale, Gemeni, Leu, Berbec, Varsator, Balanta si Sagetator, Jupiter le va aduce o serie de lectii de viata destul de dure insa cu final fericit. Aceste zodii vor invata cel mai mult in urmatorul an, fiind nevoite sa treaca prin furcile caudine ale unui efort de multe ori suprarealist pentru obtinerea unor lucruri marunte, lucruri ce odinioara erau la cheremul fiecaruia.

Sursa foto: Youtube.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top