Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cum te afectează eclipsa de soare din 20 martie, în funcție de zodie

Cum te afectează eclipsa de soare din 20 martie, în funcție de zodie:

BERBEC: GRAD DE AFECTARE – 98%
Berbecul este puternic afectat de Eclipsa de Soare din 20 martie deoarece aceasta se va produce la Cuspidă, adică trecerea de la zodia Pești la Berbec. Berbecii vor finaliza în sfârșit proiecte începute de mult timp și vor pune piciorul în prag într-o problemă de familie care nu mai poate lăsa așteptări.

TAUR: GRAD DE AFECTARE – 47%
Eclipa de soare marchează deznodăminte care nu mai merită amânare și pentru zodia Taur. Taurul va găsi în sfârșit cheia necesară pentru a deschide cufărul cu adevăruri despre un subiect care îl macină de mult timp. Însă odată ce a intrat în posesia acelui adevăr, viața va deveni mai dificilă decât și-a imaginat. Nu toate lucrurile sunt la fel de simple ca la prima vedere.

CITEȘTE ȘI: CE PERSONALITATE AI ÎN FUNCȚIE DE ORA LA CARE TE-AI NĂSCUT

GEMENI: GRAD DE AFECTARE – 39%
Gemenii vor fi mai puțin afectați de Eclipsa de Soare de vineri, însă, cu toate acestea, planul amoros va fi cel mai zgândărit de trecerea Lunii în fața Soarelui. Un mic moment de cumpănă îi va face pe nativii Gemeni să prețuiască ce comoară au lângă ei.

RAC: GRAD DE AFECTARE – 45%
Sensibilul Rac va fi afectat de Eclipsa de Soare însă va ști cum să gestioneze situația în timp record. Pentru prima dată în ultimii ani, Racul va pune raționalul în fața emoționalului, într-o problemă de viață și de moarte.

LEU: GRAD DE AFECTARE – 67%
Fenomenul de vineri te va face să realizezi că toleranța și acceptarea este cheia soluționării conflictelor pe care le ai cu cei din jur, dar și cu tine însuți. Tot eclipsa de Soare îți va influența și comportamentul și vei realiza că lucrurile bune nu trebuie făcute doar pentru a primi ceva în schimb. Deschide-ți sufletul față de persoana iubită în această zi unică și vei vedea cum dragostea va înflori.

FECIOARĂ: GRAD DE AFECTARE – 79%
Fecioarele se află printre cele mai afectate de Eclipsa de Soare, împreună cu Peștii, Berbecii și Balanțele. Acestea pot lua decizii care le vor schimba viața, eclipsa de Soare aducând numai aspecte pozitive în Casa Iubirii, a Banilor și a Carierei.

BALANȚĂ: GRAD DE AFECTARE – 83%
Balanțele își țin talerele în degringoladă pe 20 martie și asta datorită influenței puternice pe care o are Luna asupra destinului lor. Începând de vineri, viața nativului Balanță se poate schimba la 180 de grade dacă acesta va ști cum să privească viitorul personal de acum încolo.

SCORPION: GRAD DE AFECTARE – 66%
Afectați destul de tare vor fi și Scorpionii. Aceștia pot intra ușor în depresie și vor sta destul de ascunși de cercurile de prieteni întreaga zi. Au nevoie de un timp de meditație, în care să-și pună ordine în gânduri și suflet.

SĂGETĂTOR: GRAD DE AFECTARE – 50%
Săgetătorii vor fi afectați pe planul amoros pe data de 20 martie. Vor primi dovezi de iubire pe care nu și le imaginau, consolindându-le relația pe care o au. Cei singuri au toate șansele să-și găsească partenerul mult visat după masa.

CAPRICORN: GRAD DE AFECTARE – 35%
Capricornul va fi mai puțin afectat de Eclipsa de Soare iar acest lucru nu poate fi decât unul bun. Capricornul se comportă haotic atunci când Soarele strălucește la maxim, iar eclipsarea acestuia le poate asigura calmul și timpul propriu necesar meditației și găsirii echilibrului interior.

VĂRSĂTOR: GRAD DE AFECTARE – 40%
Vărsătorul nu va mai avea stări schimbătoare deoarece Luna le va bulversa întreaga zi. Dacă ultima perioadă a fost una destul de neagră pentru nativul Vărsător, începând cu 20 martie urmează o nouă etapă în viața lor, în care vor primi toate răspunsurile legate de suferința lor.

PEȘTI: GRAD DE AFECTARE – 100%
Pentru că Eclipsa de Soare are loc la trecerea dintre zodia Pești și Berbec (sfârșitul și începuul zodiacului), aceștia sunt cei mai afectați de evenimentul astronomic de vineri. Peștii au toate șansele să o ia de la capăt PE TOATE PLANURILE.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top