Connect with us

Revistateo.ro

In timp ce unii nativi abia asteapta sa ramana singuri, altii nu pot concepe viata fara cineva langa ei. Iata cum suporta zodiile singuratatea.

Astro-FUN

Cum suporta zodiile singuratatea

In timp ce unii nativi abia asteapta sa ramana singuri, altii nu pot concepe viata fara cineva langa ei. Iata cum suporta zodiile singuratatea.

Berbec

Nativii zodiei Berbec sunt extrem de independenti, astfel ca este greu sa intri in viata lor. Este dificil sa formezi o relatie cu ei, din moment ce le place atat de mult singuratatea. Chiar si la munca prefera sa faca totul singuri.

Taur
Nativii acestei zodii se sperie de relatii si prefera sa ramana singuri pana cand isi fac curaj sa iubeasca din nou. Atunci cand cunosc pe cineva special, nu o mai lasa sa plece prea usor din viata lor.

Gemeni

Acesti nativi sunt puternici si independenti si pot suporta in aceeasi masura singuratatea si o relatie stabila. Viata alaturi de acest nativ este ca o cursa in roller coaster.

Rac

Nativul acestei zodii cauta iubirea si sprijinul din partea celor din jur. Poate dezvolta dependenta fata de cineva atunci cand se simte in siguranta. Nu rezista prea mult timp fara cineva in viata lor.

Leu

In ciuda faptului ca dau senzatia unor persoane aventuriere si care nu isi asuma responsabilitati, nativul acestei zodii nu poate sta prea mult timp singura. Adora compania celor din jur si cauta pe cineva care sa ii admire si sa ii iubeasca permanent.

Fecioara

Pana sa gaseasca pe cineva special, nativul acestei zodii face cautari intense. Are multe pretentii de la persoana de langa el si vrea sa nu dea gres.

Balanta

Iubeste relatiile de lunga durata si lupta mult pentru ele. Cauta parteneri care pe care sa ii impresioneze usor cu calitatile sale.

Cum suporta zodiile singuratatea. Nativul zodiei Scorpion adora sa stea singur

Scorpion
Este destul de egoist acest nativ si adora sa stea singur, fara cineva in viata sa. Poate prefera relatiile pasagere si celibatul, chiar pana ajunge la o varsta inaintata.

Sagetator

Ii este greu sa isi ia angajamentul intr-o relatie serioasa si este dificil sa gaseasca pe cineva care sa ii fie pe plac. Va frange multe inimi pana cand va afla pe cineva.

Capricorn

Se simt excelent atunci cand sunt singuri si isi petrec cel mai bine timpul muncind si primind apreciere la serviciu. Nu au incredere in relatiile de lunga durata.

Varsator

Ii este frica sa isi ia angajamente si este dificil pentru acest nativ sa lege o relatie puternica. Atunci cand le pica cineva cu tronc, renunta la prejudecati si se dedica total acelei persoane.

Pesti

Nu isi pot imagina viata fara o relatie. Sunt sensibili si au intotdeauna nevoie de un umar pe care sa planga. Acest nativ isi doreste sa fie iubit si apreciat si sa ofere aceleasi lucruri.

Articole pe aceeasi tema:

Cele mai enervante trasaturi ale fiecarei zodii

Ce talismane le poarta noroc zodiilor in 2017

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top