Connect with us

Revistateo.ro

Cum sunt afectate zodiile de echinoctiul de toamna

Astro-FUN

Cum sunt afectate zodiile de echinoctiul de toamna

Echinoctiul de toamna are loc la inceputul ultimei decade din luna septembrie, an de an. Anul acesta, echinoctiul are loc pe 22 septembrie la ora 17 si 21 de minute. La aceasta ora, longitudinea astronomica a Soarelui atinge valoarea de 180 de grade si, practic, ziua devine egala cu noaptea.

Cum sunt afectate zodiile de echinoctiul de toamna

Din punct de vedere astrologic, acest eveniment are o relevanta fundamentala si afecteaza zodiile in mai multe feluri. Iata mai jos cum:

BERBEC – Echinoctiul de toamna te ajuta din punct de vedere emotional. Vei reusi sa depasesti blocajele care s-au adunat in sufletelul tau in ultimele zile. Daca esti singur, din 22 septembrie ai toate sansele sa fii lovit de sageata lui Cupidon.

TAUR – Va fi o perioada in care viata amoroasa va fi avantajata. Daca ai avut probleme in cuplu recent, echinoctiul incurajeaza impacarea pentru ca iti potenteaza talentul de bun comunicator.

GEMENI – Este o perioada favorabila introspectiei. Arunca o privira serioasa in sufletul tau si vorbeste-i. Intreaba-l cu ce il necajesti. Ai ocazia sa intelegi o serie de lucruri caci mintea ta va fi mai relaxata.

RAC – Va trebui sa meditezi asupra relatiei de cuplu. E posibil sa iei o decizie destul de dura pentru partenerul de viata, insa e cea mai buna solutie pentru a evita suferintele pe viitor.

LEU – Relatia de cuplu devine mai tensionata din cauza lipsei banilor. Echinoctiul te poate saraci pentru ca incurajeaza pornirile tale hedoniste.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top