Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cum stai cu SANATATEA in luna OCTOMBRIE, in functie de zodie

Excesele alimentare provoaca nenumarate probleme pentru Pesti. Vezi cum vei sta cu sanatatea in luna octombrie, in functie de zodie.

CUM STAI CU SANATATEA IN LUNA OCTOMBRIE, IN FUNCTIE DE ZODIE:

BERBEC

Schimbarile bruste de temperatura te vor afecta destul de tare, mai ales incepand cu jumatatea lunii. Oboseala de la locul de munca isi va spune cuvantul cu privire la activitatile tale de zi cu zi.

Irascibilitatea te expune la infectii si probleme cu nervii in perioada urmatoare. Fa miscare, relaxeaza-te si cauta un regim alimentar care sa compenseze lipsa de energie si stresul acumulat peste zi.

TAUR

Marea ta problema de sanatate in luna octombrie va fi cauzata de gandurile negative de care nu scapi nici macar o secunda. Te axezi prea mult pe lucrurile care iti lipsesc si nu le observi pe cele care iti implinesc existenta.

CITESTE SI: Cumpenele tale in luna OCTOMBRIE

CITESTE SI: PREVIZIUNI MAYASE: Horoscop TOAMNA 2015 – RASCOALA in sufletele a 5 nativi

Durerile de cap vor fi inevitabile mai ales daca fumezi si iti expui capul neprotejat la aerul racoros de toamna. Bea ceaiuri relaxante si stai la caldura cand simti ca trebuie sa faci o pauza.

GEMENI

Pluton se baga puternic in Casa Emotiilor, ceea ce indica anumite palpitatii serioase, mai ales incepand cu data de 20 a lunii. Esti inclinat sa te izolezi, iar asta ii face rau inimii tale.

Incearca sa stai departe de orice fel de excese. Cauta echilibrul in orice, mai ales in alimentatie. Ai nevoie de un regim alimentar alcalin: aciditatea iti poate afecta sangele.

RAC

Saturn este responsabil de sanatatea ta incepand in luna septembrie. In octombrie, aceasta planeta va continua sa iti creeze mici probleme, unele dintre ele pe neasteptate.

Ai grija de gat, picioare si brate pentru ca sunt cele mai expuse la fracturi si la imbolnavire. De asemenea, nu iti supune parul la tratamente care mai de care mai riscante. Nu este favorabil acest sezon pentru experimente.

LEU

Cu sanatatea vei sta binisor in luna ce vine. Nu se anunta nicio problema de sanatate care sa te puna sa iti cumperi medicamente. Avand in vedere ca este toamna, e bine sa iei masuri de precautie pentru a tine la distanta raceala. Niste legume si fructe de sezon nu strica in alimentatia ta de zi cu zi.

FECIOARA

Nu te vei imbolnavi in luna care vine, dar problemele emotionale iti vor da mari batai de cap. Mereu ai de suferit cu sanatatea sufleteasca.

Pentru ca esti omul extremelor, alternand de la euforie la depresie intr-un ritm ametitor, iti pui in pericol starea psihica. Incearca sa privesti lucrurile detasat si vezi ce castigi din fiecare situatie, oricat de sumbra ar parea.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top