Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cum stai cu dragostea vara aceasta, după HOROSCOPUL CELTIC

Cum stai cu dragostea, după HOROSCOPUL CELTIC:

1. MESTEACĂN (24 DECEMBRIE – 20 IANUARIE)
Vara aceasta, lucrurile se mai așează din punct de vedere sentimental. Toate planurile tale de vacanță vor fi împodobite cu speranța de a-ți găsi marea dragoste, iar în unele locuri prin care vei trece, vai face ceva furori.

2. SCORUS DE MUNTE (21 IANUARIE – 17 FEBRUARIE)
Vin luni toride din punct de vedere amoros. Vei trăi momente unice alături de o persoană cu care aveai doar impresia că ți-ai încheiat toate socotelile.

CITEȘTE ȘI: 6 ZODII CARE SUFERĂ MEREU DIN DRAGOSTE
3. FRASIN (18 FEBRUARIE – 17 MARTIE)
Firea ta vioaie îi ademenește pe toți. Ești genul de persoană care se face plăcută fără să spunp ceva interesant, sau, de multe ori, chiar tăcând. Așa îți vei cunoaște marea dragoste în luna iulie.

4. ARIN (18 MARTIE – 14 APRILIE)
Planeta care te guvernează este Marte – planeta războiului. Dragostea pe care o vei trăi vara aceasta va fi și ea ca un foc de război: veți trece de la episoade dramatice la împăcări, într-un interval scurt de timp.

5. SALCIE (15 APRILIE – 12 MAI)
Firea ta alunecoasă îl poate induce în eroare pe partenerul de viață. Ai toate șansele ca, prin talentul tău actoricesc, să descoperi că este infidel.

6. PĂDUCEL (13 MAI – 9 IUNIE)
Dacă ești implicată într-o relație, abandonează gândul, temporar, că te vei mărita la toamnă. Lasă toate pregătirile deoparte și gândește-te la problemele care vor apărea în cuplu după jumătatea acestei luni.

5. STEJAR (10 IUNIE – 17 IULIE)
Jupiter va deschide calea pentru o nouă poveste de amor. Ai oportunitatea să legi o relație frumoasă de iubire cu o persoană foarte aproape de casa ta.

6. LAUR (8 IULIE – 4 AUGUST)
Ești o persoană încrezătoare de fel, însă vara aceasta, Casa Iubirii va fi cam săracă. Nu vei duce lipsă de aventuri sexuale, însă niciuna nu va fi acea poveste pe care o vezi în filme.

7. ALUN (5 AUGUST – 1 SEPTEMBRIE)
Te ambiționezi să faci curat în viața ta. Nu te grăbi să înlocuiești o iubire cu o altă iubire. Vei suferi și mai mult și vei face și acea persoană să sufere.

8. VIȚA DE VIE (2 SEPTEMBRIE – 29 SEPTEMBRIE)
Cu dragostea vei sta foarte prost anul acesta, cel puțin pe perioada verii. Aventurile sexuale nu vor umple golul din sufletul tău, iar asta te va determina să îți canalizezi toată puterea spre ceva creativ.

9. IEDERA (30 SEPTEMBRIE – 27 OCTOMBRIE)
Te întinzi prea mult cu dragostea ta pentru acea persoană, la fel ca o iederă. Dacă vezi că nu îți răspunde, nu mai insista. Meriți ceva mai bun!

10. TRESTIE (28 OCTOMBRIE – 24 NOIEMBRIE)
Ești o persoană foarte fidelă și asta cauți și tu. Ceva mai greu vara aceasta, până la finalul lunii august. Flacăra iubirii se reaprinde în inima ta.

11. SOC (25 NOIEMBRIE – 23 DECEMBRIE)
Numără zilele până când te vei despărți de alesul inimii tale, sau, cel despre care credeai că este omul perfect pentru tine. Și nu pentru că iubirea voastră va ajunge la final, ci o călătorie în interes de serviciu vă va ține la distanță câteva săptămâni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top