Connect with us

Revistateo.ro

Cura de Slabire

Cum slăbești 3 kilograme în 48 de ore. Prepară această băutură de astăzi

Este vremea concediilor, însă multe persoane nu sunt prea mulțumite de felul în care arată și ar face orice ca să slăbească măcar 2, 3 kilograme, înainte de a pleca în vacanță. Chiar și cu două-trei kilograme în minus, costumul de baie se poate așeza mult mai bine pe corp și poate oferi mai multă încredere de sine.

Din păcate, nu toată lumea are timp suficient să meargă la sală și să facă exerciții fizice pentru a scăpa rapid de aceste kilograme în plus. De asemenea, și o dietă drastică este obligatorie dacă vrei să scapi atât de repede de aceste kilograme.

Dacă te afli printre persoanele care își doresc să scape rapid de 3 kilograme în cel mai scurt timp, atunci ai putea încerca un suc pe care să îl prepari acasă. În numai două zile, cele trei kilograme vor dispărea ca prin farmec, iar concediul te va prinde cu multe complimente din partea tuturor.

Citește și: Dieta de 1000 de calorii. Slăbești cel puțin două kilograme pe săptămână

Rețeta de mai jos te ajută să stimulezi metabolismul și astfel vei putea să arzi mai repede caloriile. De asemenea, oferă un sentiment de sațietate și te ajută să mănânci mult mai puțin. La finalul celor două zile, vei constata că ești mai slab cu trei kilograme și vei avea o stare de spirit mult mai bună.

Citește și: Dieta metabolică. În cât timp slăbești și cum

Această rețetă de suc este recomandată să fie consumată numai două zile, pentru a nu priva corpul de anumiți nutrienți. Pentru cele mai bune efecte, se recomandă evitarea consumului de cereale și de zahăr în timpul dietei și la câteva zile după dietă. În schimb, mese bogate în legume și proteine te ajută să scapi chiar și de mai multe kilograme.

Consumă această băutură cu o jumătate de oră înainte de micul dejun

Iată de ce ingrediente ai nevoie:
– 4 căței de usturoi
– 6 linguri de zeamă de lămâie

– 1/2 de litru de apă
– 4 roșii de mărime medie

– 6 cuburi de gheață.

Se taie bucățele mici roșiile și cățeii de usturoi și se pun într-un blender alături de zeama de lămâie și de apă și se amestecă bine, până se obține un smoothie. Se pune băutura obținută într-un pahar și se adaugă cuburile de gheață. Se consumă cu o jumătate de oră înainte de micul dejun pentru cele mai bune rezultate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top