Connect with us

Revistateo.ro

Cum se distrează fiecare persoană, în funcție de zodie

Stiri

Cum se distrează fiecare persoană, în funcție de zodie

Cum se distrează fiecare persoană, în funcție de zodie:

BERBEC
Berbecilor le plac ieșirile în aer liber cu prietenii dar nici discotecile nu le sunt străine. Berbecii pot deveni sufletul petrecerii fără să aibă nevoie de niciun păhărel, magnetismul lor fiind molipsitor în orice gașcă.

TAUR
Taurii nu sunt deloc ”party-animals” așa că mai degrabă preferă locurile grunge sau cafenelele, dar în niciun caz până la 6 dimineața. Sunt persoane care caută distracția în experiențe simple de viață, în aventuri neașteptate pe care le trăiesc la fiecare pas.

CITEȘTE ȘI: TOP 3 ZODII CARE SE GÂNDESC NUMAI LA BANI

GEMENI
Gemenii sunt împătimiți după distracție. Cu toate că par destul de serioși uneori, vorbind excesiv de mult despre muncă, aceștia știu să se distreze. Gemenii sunt foarte buni la spus bancuri și la făcut atmosferă, fiind de obicei persoanele care sparg gheața într-o petrecere.

RAC
Racii nu prea știu să se distreze și asta deoarece analizează prea mult ce fac ceilalți. Distracția lor constă în vizionarea unui film cu un actor preferat sau o competiție sportivă. Nu sunt genul de persoane extrovertite, preferând să stea în casă chiar și în noaptea de Revelion.

LEU
Leii sunt niște aventurieri prin definiție, așa că vor absorbi instant orice formă de distracție. Un semn zodiacal solar care nu se dă în lături de la nicio ocazie de a se simți bine. Totodată, le plac drumețiile și insolitul, deoarece le oferă doza de adrenalină fără de care s-ar plictisi.

FECIOARĂ
Fecioarele par pretențioase când vine vorba de distracție, multe persoane le percep drept extrem de arogante și reci când apar la câte o petrecere. Acestea transformă orice formă de distracție într-o artă: în cluburi, de exemplu, fecioarele vor să îi eclipseze pe ceilalți cu felul de dans unic sau cu o apariție (atitudine) care nu va lăsa pe nimeni indiferent.

BALANȚĂ
Balanțele acceptă aproape orice formă de distracție, fiind persoane extrem de deschise la nou. Pentru nativii acestei zodii, distracția înseamnă nu doar a se simți doar ei bine ci și cei din jur. Așadar, nativii în Balanță vor avea grijă ca și cei din jurul lor să se simtă bine.

SCORPION
Scorpionul se distrează bârfindu-i pe ceilalți sau atunci când creează ceva. Le plac spectacolele de operă, vernisajele și piesele de teatru. Scorpionii preferă mai degrabă tipul de distracție foarte social: ieșit la cinematograf, la un spectacol de teatru sau la un concert pe stadion.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii nu se dau în vânt după distracție, însă cert este că le place să călătorească foarte mult și să vadă filme de comedie. Acestea sunt cele două principale moduri prin care un Săgetător se va distra oricând, la orice oră.

CAPRICORN
Capricornul preferă să stea în casă decât să iasă cu prietenii în discotecă. Fiind de modă veche, vor prefera petrecerile cu lăutari în locul unui concert de muzică electronică. Capricornul se mai distrează și jucându-se diferite jocuri de societate sau pe calculator.

VĂRSĂTOR
Pentru Vărsători, principala formă de distracție este ieșitul la shopping. Banii cheltuiți pe haine și pe produse de îngrijire corporală oferă o satisfacție asemănătoare cu cea pe care o au atunci când beau câteva pahare de tărie la o petrecere și încep să plutească.

PEȘTI
Peștilor le place să petreacă numai și numai cu prietenii. Foarte rar vei vedea un Pește ieșind la agățat prin cluburi de unul singur sau căutându-și distracția hai-hui. Sunt destul de clasici când vine vorba de simțitul bine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top