Connect with us

Revistateo.ro

mama lui giani kirita

Exatlon

Exatlon 2 mai 2018. Cum scuză mama lui Giani Kiriță comportamentul fiului ei. Declarații făcute aseară, după eliminare

Mama lui Giani Kiriță a comentat eliminarea previzibilă a acestuia de la Exatlon din data de 2 mai 2018.

Niculina Ivan a fost prezentă în platoul Wowbiz aseară și a spus că se aștepta. Văzând comentariile apărute pe Internet, mama dinamovistului a spus că știa că la prima nominalizare fiul ei va ieși.

Giani Kiriță, agresiv din cauza singurătății?

„E singur de foarte mult timp. Copiii sunt mari, cerintele sunt mari si .. multe.. nu pot sa le spun”, a declarat aproape înlăcrimată Niculina.

„Nu e vulcanic intr-o relatie cu o fata. Cine nu il cunoaste spune ca e cel mai rau om posibil, dar e de gura”, a mai spus mama lui Giani.

CITEȘTE ȘI: Ce statut are acum Bianca Drăgușanu după căsătorie și divorț

Claudia Pavel, dezvăluiri fără perdea despre viața la Exatlon: „Când eram la coteț, făceam duș doar la…”

„El trebuia mereu sa fie primul, si ca avea dreptate, si ca nu avea. La fel ca mine, stiu ca nu am avut dreptate, dar nu recunosc. Asa suntem noi, asa e firea”, a completat mama fotbalistului.

„E baiatul meu si mi-a venit sa plang si m-am abtinut si ma abtin si acum, pentru ca, indiferent ce si cum, e baiatul meu.

Eu consider ca a facut mai mult bune decat rele, dar nu toata lumea e de acord cu mine. Normal si corect, toata lumea are sustinatori si nesustinatori”, a declarat mama lui Giani la Wowbiz.

„Am zis ca imi explodeaza inima, mai ales cand a calcat pe sfoara. Nu stiu daca isi lua imunitate sau nu, dar nu avea ghinionul sa calce pe sfoara. Asta e. Va dati seama, am zis ca-mi explodeaza inima”, a mai spus doamna Niculina.

Acum, în Echipa Faimoșilor mai sunt 4 concurenți, la fel și în Echipa Războinicilor. Au mai rămas în competiție Roxana, Alex, Ionuț, Cătălin, Valentin, Ștefan, Larisa și Vladimir.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top