Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cum să te pregătești pentru eclipsa de Lună! Ce să faci ca să îți meargă bine

Eclipsa de Lună este una dintre cele mai puternice fenomene astrologice, iar zodiile sunt profund influențate de acest lucru. Iată cum trebuie să te pregătești pentru acest moment al anului și ce trebuie să faci ca să îți meargă bine tot anul! Puțini știu acest lucru!

Ultimul an s-au produs mai multe eclipse de Soare și Lună, iar zodiile au trecut prin momente neașteptate de-a lungul timpului. Dacă unor le-a purtat noroc acest fenomen, pentru alții a adus multe gânduri negative, incertitudini și probleme. Din acest motiv este important să știi cum să te pregătești pentru eclipsa de Lună.

Eclipsa de Lună poate fi un moment benefic pentru zodii, în care pot profita de acest moment ca visurile lor să devină realitate. Acest fenomen poate influența viitorul oamenilor și facilita dorințele, astfel încât să ajungă exact acolo unde își doresc. Totul depinde de oameni și de faptul că trebuie să facă câteva lucruri la momentul potrivit.

Primul pas este să îți setezi clar lucrurile pe care vrei să le lași în urmă și energiile de care vrei să te eliberezi. Următorul pas este să îți cureți casa de energiile negative, iar acest lucru se poate face cu ajutorul unui cristal. La fel de important este și să îți eliberezi toate gândurile negative și emoțiile care ți-au dăunat până acum.

După ce ți-ai curățat mintea și spațiul din jurul tău, este important să îți exprimi dorințele și emoțiile pe care vrei să le trăiești, iar aceste lucruri pot scrie pe foaie. Astrologii recomandă să reflectezi asupra a ceea ce ai scris, iar mai apoi să arzi foaia.

Un alt pas important pentru a te pregăti de eclipsa de Lună este să fii recunoscător pentru lucrurile bune din viața ta, iar astfel să închei ultimul capitol din viața ta și să lași în urmă ceea ce ai trăit.

Următoarea eclipsă de Lună va avea loc în doar trei zile, în data de 28 octombrie 2023. Zodiile au experimentat acest fenomen în data de 14 octombrie, când au avut ocazia să profite de acest moment pentru a-i îndeplini dorințele.

Conform astrologului Remus Ionescu, zodiile au fost derutate de sentimentele pe care le-au avut și de ceea ce au simțit față de o persoană anume.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top