Connect with us

Revistateo.ro

Cum sa scapi de tartru in doar 5 minute, fara sa mergi la dentist

Ingrijirea dintilor

Cum sa scapi de tartru in doar 5 minute, fara sa mergi la dentist

Depunerile de tartru sunt extrem de neplacute si destul de greu de evitat. Vine un moment cand aproape fiecare persoana se confrunta cu o astfel de problema. Atunci cand tartrul se depune de dinti apare un miros neplacut care nu poate fi indepartat prin periajul cu pasta de dinti sau utilizarea apei de gura. In plus, petele galbui-maronii care apar pe dinti sunt foarte inestetice. Daca nu este indepartat la timp tartrul poate chiar sa duca la pierderea dintilor, pentru ca este afectat tesutul de sustinere al acestora.

Din fericire exista o metoda naturista extrem de eficienta care te ajuta sa previi depunerile de tatru foarte rapid. Ai nevoie de doar 5 minute pe zi si un minim de efort pentru a te asigura ca dintii tai sunt mereu curati si aspectuosi. Uite cum trebuie sa prepari acest remediu!

CITESTE SI: CE SE INTAMPLA CU DINTII TAI CAND BEI SUCURI FARA ZAHAR

CITESTE SI: DE CE AI LIMBA ALBICIOASA SI CUM SCAPI DE ACEASTA PROBLEMA

Ingrediente:
– 40 de grame de coji de nuca
– o cana de apa

Tot ce trebuie sa faci este sa fierbi cojile de nuca in apa, timp de 20 de minute. Lasa lichidul sa se racoreasca, strecoara-l si inmoaie periuta in el. Periaza-ti dintii timp de 5 minute. Repeta acest tratament de cel putin 2 ori pe zi, timp de 14 zile. Tatrtrul se va diminua si vei preveni aparitia viitoarelor depuneri.

Un alt remediu eficient este amestecul din jumatate de litru de apa, sucul de la jumatate de lamaie si 2 linguri de ulei de floarea soarelui. Se amesteca bine toate ingredientele si se fierb la foc mic pana ce compozitia scade. Se periaza dintii cu aceasta de 2 ori pe zi, timp de 5 minute.

Indiferent de tratamentul naturist pe care il alegi, tine cont de faptul ca vizita la medicul dentist este obligatorie. Aceste remedii previn aparitia tartrului, insa atunci cand depunderile sunt mari ele nu pot fi indepartate complet cu ajutorul lor.

sursa foto: 123rf.com

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Ingrijirea dintilor

To Top