Connect with us

Revistateo.ro

Cum să-i dai papucii de 8 Martie, în funcție de zodie

Stiri

Cum să-i dai papucii de 8 Martie, în funcție de zodie

Cum să-i dai papucii de 8 Martie, în funcție de zodie

DACĂ IUBITUL TĂU E BERBEC…
Atunci nu te complica foarte tare să creezi strategii de despărțire. Spune-i direct care este intenția ta și nu lăsa să te manipuleze cu scuze ieftine pentru că este Ziua Femeii.

DACĂ IUBITUL TĂU E TAUR…
Nu e bine să te desparți brusc de bărbatul Taur deoarece este o comoară la casa omului. Dacă nu ești sigură încă de decizia ta, alege să vă despărțiți o săptămână în care vă acordați un timp de gândire unul celuilalt.

CITEȘTE ȘI: CARE SUNT NUMERELE TALE NOROCOASE, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

DACĂ IUBITUL TĂU E GEMENI…
Oferă-i un argument rațional pentru care ai ales calea despărțirii. Geamănuș nu te va crede că nu mai simți nimic pentru el așa că va avea nevoie de un argument ceva mai… realist.

DACĂ IUBITUL TĂU E RAC…
Racii sunt extrem de sensibili așa că orice urmă de îndoială le-ar putea fi fatală. Alege să fii directă și sinceră: spune-i ce ai observat că nu merge și nu boci în fața lui, va suferi și mai mult.

DACĂ IUBITUL TĂU E LEU…
Dacă iubitul tău Leu ți-a înșelat toate așteptările, ba chiar ai așteptat să îți recunoască anumite lucruri evidente și n-a făcut-o, scrie-i un SMS sau postează-i un citat pe timeline-ul său de Facebook: te vei răzbuna 100% și-l vei răni în orgoliu astfel încât să mediteze unde a greșit.

DACĂ IUBITUL TĂU E FECIOARĂ…
Trebuie să îi oferi o serie de motive pentru care ai ales despărțirea și să aștepți apoi aprobarea acestor argumente. Fecioarele analizează totul prea mult, iar dacă lucrurile nu se potrivesc în capul lor pot intra în depresie.

DACĂ IUBITUL TĂU E BALANȚĂ…
Dă-i înapoi florile pe care le-ai primit de 8 Martie și roagă-l să i le acorde mamei sale, pentru că are mai multă nevoie de ele. Cu un buchet de flori nu se șterge tot răul pe care ți l-a făcut.

DACĂ IUBITUL TĂU E SCORPION…
Acesta nu te va crede că nu îl mai iubești sau că vrei să vă despărțiți. Cel mai sigur ar fi să îi spui că ai pe altcineva, astfel încât să se îndepărteze el de tine.

DACĂ IUBITUL TĂU E SĂGETĂTOR…
Acesta va aștepta doar să fii sinceră. Săgetătorul poate accepta orice motiv din lume de despărțire, cu toate că va suferi mult. Întâlnește-te și mâine cu el la o cafea, chiar dacă nu mai sunteți împreună. Arată-i că viața merge mai departe și nu-i porți deloc pică.

DACĂ IUBITUL TĂU E CAPRICORN…
Transmite-i că vrei să îl lași prin gesturi, prin privire, eventual oferă-i și un cadou de despărțire. Capricornii vor înțelege imediat și vor fugi de prea multe cuvinte la „Adio”.

DACĂ IUBITUL TĂU E VĂRSĂTOR…
Acesta va accepta cu greu vestea despărțirii. Alege să fiți doar voi doi, într-un loc izolat de orice zgomot sau persoane. Nu îi spune nimic la telefon până nu te asiguri că este în fața ta.

DACĂ IUBITUL TĂU E PEȘTI…
Nu fi prea drăguță cu el la despărțire, nici ironică, nici isterică, încearcă să îți păstrezi un oarecare calm și seriozitatea. Peștii se pot lega de orice vulnerabilitate de-a ta și o poate folosi încât să te facă să te răzgândești că ai ales prost.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top