Connect with us

Revistateo.ro

Cum sa fii fericit si sanatos avand grija de chakrele tale cu ajutorul unor afirmatii-cheie

Stiri

Cum sa fii fericit si sanatos avand grija de chakrele tale cu ajutorul unor afirmatii-cheie

Corpul nostru nu este format doar din organele pe care deja le stim, ci are si o latura nevazuta dar care se poate simti, de exemplu, prin acupunctura. Exista mai multi centri energetici care ”colaboreaza” cu vibratiile cosmice. Fericirea si armonia vietii apare atunci cand chakrele noastre se aliniaza cu frecventele vibrationale din Univers, atunci cand punctele energetice descoperite de indienii din Antichitate sunt in echilibru, sanatatea noastra sta departe de orice pericol.

Pentru fiecare chakra exista cate o afirmatie pe care daca o rostesti, vei reusi armonia despre care vorbeam mai sus. Astfel ca, pentru Muladhara, chakra-radacina, afirmatia magica este „Sunt o fiinta divina de lumina si sunt in pace, protejata si in siguranta.” Aceasta chakra se situeaza la baza coloanei vertebrale si ii corespunde culoarea rosie in marele spectru. Aceasta chakra este direct legata cu instinctul de supravietuire, stabilitatea si protectia.

Pentru chakra sacrala (Svadhisthana), localizata in zona abdomenului inferior, afirmatia-cheie va fi : „Radiez, sunt frumos/oasa si puternic/a si ma bucur de o viata sanataosa si pasionanta.” Marcata de culoare portocalie, chakra sacrala are legatura cu sistemul reproducator si cu creativitatea. La nivel spiritual, chakra sacrala reprezinta energia noastra vitala si pasiunea pe care o punem in toate aspectele vietii.

„Primesc puteri benefice si succes in tot ceea ce intreprind”,  este valabila pentru chakra plexului solar. Cunoscuta in indiana ca Manipura, aceasta chakra isi are locul in zona stomacului fapt pentru care are un rol determinant in digestie. Guvernata de culoarea galbena, chakra plexului solar are legatura cu dezvoltarea noastra personala si apartine intelectului.

Una dintre cele mai importante chakre este cea a inimii, Anahata. Este localizata bineinteles in zona inimii, stralucind intr-un verde vibrant. Si, pentru ca este vorba de inima, afirmatia magica nu putea sa nu faca referire la iubire „Iubirea este raspunsul pentru orice in viata; dau si primesc iubire fara efort si neconditionat.” Dragostea neconditionata caracterizeaza cel mai bine aceasta chakra.

 

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top