Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cum s-o iei de la zero, în funcție de zodie

Cum s-o iei de la zero, în funcție de zodie:

BERBEC – FĂRĂ ÎNCĂPĂȚÂNARE
Dacă vrei ca de data asta toate să meargă strună, renunță la a te impune cu orice preț și încearcă să înțelegi lucrurile în adevărata lor profunzime.

TAUR – CU MAI MULTĂ ÎNCREDERE ÎN CE E DIFERIT
Pentru tine tot ce e nou și diferit de tine înseamnă un pericol care atentează la confortul tău. Lasă deoparte tradiționalismele și acceptă noul ca parte integrantă din tine.

CITEȘTE ȘI: CÂT TIMP ÎȚI VA PURTA PICĂ, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

GEMENI – ÎNVAȚĂ SĂ NU MAI PUI SUFLET DOAR TU
Învață să primești iubire, nu doar să oferi. Acordă-le o șansă celor care îți declară dragostea și descoperă-le sufletele.

RAC – FĂRĂ REMUȘCĂRI
Nu porni din nou la drum cu remușcări sau păreri de rău în legătură cu ce nu ai făcut în trecut pentru a-ți merge bine. Dă-ți mai multe șanse pentru un viitor luminos.

LEU – RENUNȚĂ LA EGOISM
Prea mult egocentrism strică. Alege iubirea în loc de ură, buna credință în loc de scepticism și alege să fii prezent în loc de a-ți ridica singur un soclu.

FECIOARĂ – NU TE MAI STRESA DIN ORICE
Te pierzi cu firea pentru că vrei ca totul să fie perfect. Nu toate lucrurile depind de tine așa că acordă-ți spațiu și oferă-ți posibilitatea de a te simți liber fără să îți încarci crucea din prima.

BALANȚĂ – ECONOMISEȘTE BANII
Economisește din timp banii pentru că vei avea nevoie de ei când nu te aștepți. Chiar dacă firea ta este una petrecăreață, adună bancnotă cu bancnotă dacă vrei să îți îndeplinești visele.

SCORPION – IARTĂ
Învață lecția iertării pentru că fără aceasta oricâte noi începuturi ai avea, vei ajunge mereu în același impas. Nu mai critica atât de mult oamenii din jurul tău și lasă-i să fie ei înșiși.

SĂGETĂTOR – AI ÎNCREDERE NUMAI ÎN TINE
Nu îți pune încrederea în brațele străinilor ci doar în forțele tale proprii. Este timpul să înveți că de unul singur poți face minuni cu viața ta.

CAPRICORN – FII MAI SOCIABIL
O iei de la zero pentru că până acum ai tăcut și ai avut numai de pierdut. Fii mai sociabil, deschide-te ceva mai mult cu oamenii de lângă tine pentru a avea acces la mai multe oportunități de schimbare.

VĂRSĂTOR – STABILEȘTE UN SINGUR SCOP PE TERMEN MEDIU
Nu alerga după mai mulți iepuri. Dacă vrei să pornești pe un nou drum, nu îți pune 7 scopuri în față pentru că nu vei avea răgazul nici măcar să te gândești la ele. Alege ceva sigur și realizabil.

PEȘTI – NU FACE NIMIC GRATUIT
Nu te mai învăța să faci acțiuni caritabile doar pentru că ai o inimă mare. Gândește-te la tine și analizează cu mare atenție care este câștigul tău din fiecare lucru în care te implici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top