Connect with us

Revistateo.ro

Cum poti sa stii totul despre cineva daca ii afli doar zodia

Stiri

Cum poti sa stii totul despre cineva daca ii afli doar zodia

Cum poti sa stii totul despre cineva daca ii afli doar zodia – Nu de putine ori dupa ce facem cunostinta cu cineva, dupa ce aflam numele, localitatea si eventual varsta si profesia, ne intereseaza sa aflam in ce zodie este.

Asta inseamna ca deja stim cate ceva despre acea persoana doar afland ca este Balanta, Scorpion sau Leu. Iata cele mai importante caracteristici pe care le poti cunoaste din prima, doar afland in ce zodie este nascuta persoana pe care vrei s-o cunosti.

BERBEC
La prima vedere, berbecii sunt extrem de prietenosi si cumsecade. Insa odata ce te-au capturat in mrejele lor, greu mai poti face fata situatiei. Femeia Berbec o recunosti prin discursul de independenta, fiind o persoana puternica si sigura pe ea. Barbatul Berbec are un comportament usor bipolar, schimbandu-si starea cam des. Este de asemenea, extrem de incapatanat.

CITESTE SIHOROSCOPUL CULORII SUFLETULUI

TAUR
Taurii de obicei tac pentru a nu se face de ras si analizeaza foarte bine tot ce se afla in jur. Femeia Taur cauta barbati adevarati, adica acei barbati care le ofera protectie si siguranta si stiu sa le aprecieze. Barbatii Taur au un calendar in cap tot timpul: sunt extrem de bine organizati, rabdatori si ascultatori totodata.

GEMENI
Gemenii au mai multe fete decat iti imaginai, fiind o zodie care alterneaza mai multe stari si simuleaza bine situatiile in functie de interesul de moment. Femeia Gemeni este zburdalnica, ii place aventura si este in general o fire pozitiva. Barbatul Gemeni este imprevizibil si putin recomandat daca vrei sa ai o relatie bazata pe predictibilitate si seriozitate.

RAC
Racul face un pas inainte si doi inapoi, fiind mereu in expectativa. Plange de doua ori la o portie de ras, asa este racul. Trebuie sa sufere mai mult pentru a intelege ca exista motive de fericire. Femeia Rac este baietoasa din fire si extrem de prietenoasa. Barbatul Rac ascund totul despre ei, avand putina incredere in cei din jur.

LEU
Leul iti va arunca mereu o vorba sau o privire aroganta spunand ca se descurca singur, pentru ca poate, desi de multe ori chiar are nevoie de ajutor si consolare. Femeia Leu tine la aproape toti oamenii cu care ia contactul, deoarece se ataseaza rapid de cei din jur. Barbatul Leu este extrem de increzut si ii place sa fie mereu in centrul atentiei si sa fie laudat non-stop.

CITESTE SICUM REACTIONEAZA FIECARE ZODIE DUPA O CEARTA

FECIOARA
Fecioarele sunt misterioase, stand mereu deoparte si analizand totul. Prezenta lor emana energie: acolo unde apare o Fecioara toata lumea intoarce capul chiar daca nu a facut nimic special in afara de a trece prin zona. Femeia Fecioara este radicala, puternica si imprevizibila si putin timida. Barbatul Fecioara este extrem de pasional si tine foarte mult la imaginea sa.

BALANTA
Balanta se caracterizeaza printr-un bun simt care uneori atinge cote enervante. Balantele sunt pacifiste si prietenoase pana le calci pe coada. Femeia Balanta este cameleonica: poti merge la petreceri cu ea si puteti bea impreuna sticle de vin sau poti sa petreci momente culturale alaturi de ea la o expozitie sau o piesa de teatru. Barbatul Balanta este rational si fermecator.

SCORPION
Scorpionii sunt adevarati cuceritori. Te fixeaza cu privirea si cazi la picioarele lui instantaneu. Femeia Scorpion este recunoscuta pentru abilitatile de luptatoare convinsa, deoarece razbate usor intr-o lume a barbatilor. Barbatul Scorpion iti ofera cea mai pasionala relatie pe care ai avut-o vreodata, stiind sa iubeasca si sa te surprinda cu mici bucurii zi de zi.

SAGETATOR
Sagetatorii se enerveaza repede si le trece la fel de repede. Sunt firi impulsive dar asta demonstreaza ca au o inima mare. Femeia Sagetator iti spune ce crede fara sa te menajeze cu replici taioase si directe. Barbatul Sagetator este un exemplu de entuziasm si energie debordanta.

CAPRICORN
La prima vedere, capricornii nu iese cu nimic in evidenta, insa adevarul despre ei se afla in profunzime, acestia lasandu-te sa ii descoperi pas cu pas. Femeia Capricorn poate imbratisa meserii diverse: de la business woman la dansatoare la bare in night cluburi. Barbatul Capricorn este imposibil de abordat pentru ca nu iti inspira incredere din cauza tacerii sale misterioase.

VARSATOR
Varsatorii sunt imprevizibili, linistiti si foarte calmi, mai ales cand totul in jur e o forfota. Femeia Varsator este cea mai plina de paradoxuri dintre toate zodiile. Aceasta iti poate fi prietena si dusmanca in acelasi timp. Barbatul Varsator este mereu alaturi de prieteni si este o mana buna de ajutor in gospodarie.

PESTI
Pestii nu stau locului nici 5 minute. Desi sunt in general pozitivi si extremi de calmi, nu le lipseste energia: mereu vor sa faca ceva. Femeia Pesti este tiparul clasic de femeie: inocenta, feminina, diafana, extrem de senzuala si calda. Barbatul Pesti este un romantic incurabil si un sprijin extrem de important, reusind sa te scoata din orice stare negativa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top