Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cum iubești în viață, în funcție de ora nașterii

Cum iubești în viață, în funcție de ora nașterii:

ORA ȘOBOLANULUI
De la 23 la 01. Nimeni nu bănuiește că în adâncul sufletului sunteți de o sensibilitate foarte rară. Reușiți să vă ascundeți patimile cu mare artă.

ORA BOULUI
De la 01 la 03. Ceea ce căutați la partenerul ideal de viață este să se țină de cuvânt. Chiar dacă iubești pe cineva, în momentul în care își încalcă promisiunea, a dispărut din inima ta.

CITEȘTE ȘI: ÎN CE ZI DIN ACEASTĂ VARĂ VEI GĂSI MAREA DRAGOSTE

ORA TIGRULUI
De la 03 la 05. Deși nu pari o fire conservatoare, pentru tine căsătoria este fundamentală. Abia aștepți să te vezi în rochie de mireasă și apoi așezată la casa ta.

ORA IEPURELUI.
De la 05 la 07. Îți place mai mult să flirtezi decât să te aventurezi într-o relație serioasă sau măcar de probă.

ORA DRAGONULUI
De la 07 la 09. Trăiești povestea ta de iubire cu multă libertate și îi dai voie și partenerului tău să se simtă ca un fluture ieșit din crisalidă.

ORA ȘARPELUI
De la 09 la 11. Nimeni nu îți poate rezista. Tehnicile tale de seducție înnebunesc orice bărbat, însă cân vine vorba de demonstrarea iubirii tale, preferi să învălui totul într-un mister.

ORA CALULUI
De la 11 la 13. Nu ești deloc o persoană fidelă. Conceptul de iubire pentru tine este unul particular: ai voie să îți înșeli persoana iubită, chiar dacă o iubești. Asta crezi cel puțin că va respecta și el.

ORA OII
De la 13 la 15. Cea mai mare problemă pentru tine este să nu te simți singură. Suferi mai mult dacă ești singură în doi sau fără pereche.

ORA MAIMUȚEI
De la 15 la 17. Ești atât de plină de tine încât nu mai ai timp să suferi din dragoste. Iubirea față de propria persoană te face să depășești etape dureroase din viață dar te distanțează de ceilalți.

ORA COCOȘULUI
De la 17 la 19. Pentru tine a face cuceriri este aidoma câștigării cât mai multor trofee la un concurs. Nu te poți opri din tragerea bărbaților în capcanele tale sentimentale.

ORA CÂINELUI
De la 19 la 21. Cu ajutorul răbdării, o virtute ce lipsește multora, vei putea face față tuturor obstacolelor din relația ta.

ORA MISTREȚULUI
De la 21 la 23. Ești mult prea sufletistă pentru lumea în care trăim. Te dăruiești în totalitate și ai impresia că toți oamenii sunt la fel de sinceri, de buni și de iubitori ca tine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top