Connect with us

Revistateo.ro

Cum iubeste cea mai curajoasa zodie feminina

Astro-FUN

Cum iubeste cea mai curajoasa zodie feminina

Astrologul Maria Sarbu ne spune cum iubeste cea mai curajoasa zodie feminina. Afla despre cine este vorba si care sunt secretele sale in dragoste!

Pasionala, plina de adrenalina, femeia Berbec isi cauta iubirea conform cu standardul ei personal de trairi si de emotii.

Cea mai predispusa la a se indragosti la prima vedere, se aprinde imediat ce inima ii bate mai tare, cautand experiente care sa o implineasca, sa ii lase ocazia de a se afirma si sa ii dea provocari de viitor. Altfel plictiseala isi poate face usor loc si in lipsa focului care s-o incalzeasca ea va parasi relatia cautand o implinire.

Masculina si focoasa, ferma si curajoasa, femeia Berbec nu va ramane niciodata langa un barbat slab sau lipsit de initiativa. O poti completa daca vei sti sa ii stimulezi feminitatea interioara si impreuna sa faceti o echipa in a experimenta viata si provocarile ei.

Este o luptatoare si se angreneaza in cele mai extreme activitati si sporturi, iubeste sa se joace cu puterea si sa isi puna in valoare latura ei excesiva.

Acasa are nevoie de romantism si de linistea materna, locuind probabil pana tarziu cu mama, sau cautand sa isi aduca acasa lucruri dragi in copilarie, care se refera la figura materna din viata ei, fie ea bunica sau mama.

CITESTE SI: Cum iubeste cel mai impulsiv barbat din zodiac

CITESTE SI: Cum iubeste cea mai senzuala si independenta zodie feminina

In relatie are nevoie de divertisment si de provocari, altfel va fi ea cea care te va provoca pe tine. Iubirea o intretine prin provocare si prin nenumarate situatii pline de pasiune, de intensitate si cu un mare consum de energie.

Mai mereu va cauta sa puna pe primul loc propriile ei nevoi afective si uneori ar putea sa fie suficient de timida sau de introvertita, izolata, apatica.

Atunci cand miza este mica, va incerca sa iti aduca aminte de perioadele in care era mai puternica pasiunea voastra sau va deveni demonstrativa si ferma.

Are nevoie sa invete stabilitatea si continuitatea si asta o poti invata tu. Sexual iubeste seductia si jocurile puternice, rolurile, usor masochista sau dimpotriva foarte demanding.

Isi cauta iubirea mai intai in interior si apoi pe cea in exterior, sau cel putin asta ar fi ordinea fireasca. Este o provocare pentru un barbat puternic sau prea mult pentru un barbat slab.

Daca vrei sa ramana langa tine trebuie sa stii sa ridici miza din cand in cand si sa poti sustine atata pasiune la randul tau, atat emotionala, cat si sexuala si afectiva.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top