Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Cum iti recastigi dragostea prin tehnici ezoterice

Te-ai despartit recent si crezi ca nu il mai poti aduce inapoi sub nicio forma? Iti place foarte mult de cineva si ti-ai dori sa te remarce? Iata 3 tehnici ezoterice pentru atractie!

3 tehnici ezoterice pentru a recastiga marea dragoste:

1. VINDECA-TI CHAKRELE!

Nu poti astepta ca cineva sa te iubeasca daca nu te iubesti si tu. Atunci cand stima de sine este prea joasa, inseamna ca ai chakrele imbolnavite.

Blocajul chakrelor se poate observa prin afectiunile de care sufera corpul ori starile proaste de dispozitie, semn ca ceva a perturbat energia pozitiva si pofta de viata, pofta de autosugestie, pofta de iubire. In primul rand, trebuie sa te accepti asa cum esti.

CITESTE SI: Cum stii ca ti s-a imbolnavit CHAKRA INIMII

CITESTE SI: Vezi care este CHAKRA zodiei tale si ce spune aceasta despre tine!

Spune in oglinda urmatoarea fraza: „Sunt o persoana speciala si imi iubesc defectele. Nimeni nu este ca mine. Asa cum arat, pot oferi multa iubire”.

Trebuie sa crezi cu tarie cand rostesti aceste cuvant. Repeta de mai multe ori asta pe zi si nu uita ca esti speciala tocmai pentru ca ai defecte pe care putini le au. Transforma-ti defectele in calitati si mandreste-te cu ele!

2. RECUPEREAZA-TI PROPRIUL SUFLET!

Sufletul se poate rupe, poate suferi leziuni si se poate raci, disparand in neant. Recupereaza-ti sufletul bun si lasa rautatile si frustrarile deoparte.

Aprinde doua lumanari parfumate in fiecare seara si mediteaza. Yoga te ajuta sa iti readuci sufletul acolo unde ii era locul. Energizeaza-te cu ajutorul aromaterapiei si petrece cat mai mult timp cu tine si idealurile tale.

3. POARTA BUSUIOC DAT CU PARFUM DE LAMAIE!

Busuiocul aduce noroc in dragoste. Poarta la tine cateva crengi de busuioc date cu parfum de lamaie. Mirosul imbatator il va face curios sa te descopere.

Poti seduce si prin arta mirosului, nu doar prin privire sau cuvinte bine alese pentru a atrage atentia cuiva.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top