Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cum îți dai seama că ești îndrăgostită cu adevărat, conform zodiei tale

Starea de îndrăgosteală poate fi ușor confundată cu starea de atașament: sunt două lucruri diferite. Iată semnele care îți spun că te-ai îndrăgostit cu adevărat.

Cum îți dai seama că ești îndrăgostită cu adevărat, în funcție de zodia în care te-ai născut:

BERBEC

Zâmbești de fiecare dată când îl vezi, oricât de multe probleme ai avea. Ești foarte zâmbăreață de obicei, dar atunci când EL se apropie de tine zâmbetul tău capătă o altă formă: forma dragostei.

CITEȘTE ȘI: ZODIILE CARE AU SOARTA PREA DURĂ
TAUR

Te gândești la viitorul vostru împreună de fiecare dată când te atinge sau ți se adresează. O tăuroiacă adevărată știe că s-a îndrăgostit abia atunci când își face planuri de viață cu un om.

GEMENI

Te interesează mai mult să fie el fericit decât să fii tu. Așa iubesc femeile Gemeni: dăruiesc mult, deși primesc puțin și suferă în tăcere.

RAC

Ești mai sensibilă decât de obicei și mult mai tăcută. Atunci când îl întâlnești pe el, tot aerul tău de sobrietate dispare și se naște o copilă inocentă demnă de a fi iubită.

Cum îți dai seama că ești îndrăgostită: LEU

Îl privești atât de insistent încât el s-ar putea speria sau… ar putea veni la tine să te invite la o cafea sau la o băutură cu ceva alcool. Restul depinde de tine.

FECIOARĂ

Te gândești non-stop la el, în special la ciudățeniile sale. Fecioarele se îndrăgostesc de lucrurile ciudate pe care le întâlnesc la oameni și evită dragostea superficială.

BALANȚĂ

Îți scapă tot ce ai din mână atunci când intră pe ușă. Telefonul, telecomanda, ceașca de cafea. Ai grijă, totuși, să nu te pătezi!

SCORPION

Te interesează ce crede cercul său de prieteni despre tine. Abia atunci poți spune că te-ai îndrăgostit deoarece scopul tău este să ai o imagine bună în fața lui.

indragostita 3

SĂGETĂTOR

Cauți un pretext pentru a-l chema la un suc sau la o plimbare în parc. Atunci când ai o mie de lucruri de făcut și tu îți faci planuri de întâlnire, este clar că te-ai îndrăgostit.

CAPRICORN

Admiri totul la el. Când iubești, iubești atât calitățile dar mai ales defectele unui om. Mai mult, nu l-ai stima atât de mult dacă nu ți-ai aminti anumite momente stânjenitoare pe care le-ați trăit împreună.

Cum îți dai seama că ești îndrăgostită: VĂRSĂTOR

Rostești numele persoanei pe care ai pus ochii în orice conversație. Te adresezi prietenilor tăi cu numele SĂU, fără să îți dai seama: el este deja în inima și mintea ta.

PEȘTI

Vrei să știi totul despre el din prima: îi ceri numărul de telefon, contul de Facebook, adresa – TOATE ASTEA ÎNAINTE SĂ ȘTII MĂCAR CUM ÎL CHEAMĂ!

Sursa foto: instavibes.com, upsocl.com

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top