Connect with us

Revistateo.ro

Iată cum îți afli destinul cu ajutorul unei lumânări. Tot ce trebuie să faci este să o aprinzi, după care să observi felul în acre arde.

Stil de viata

Cum îți afli destinul cu ajutorul unei lumânări

Știai că îți poți afla destinul cu ajutorul unei lumânări? Tot ce trebuie să faci este să aprinzi o lumânare. Flacăra acesteia îți va dezvălui informații legate de destinul tău.

Cum îți afli destinul cu ajutorul unei lumânări

După ce aprinzi lumânarea, tot ce trebuie să faci este să urmărești flacăra acesteia. În funcție de cum arde lumânarea, vei afla care este destinul tău.

Dacă flacăra este una clară, strălucitoare și, în plus, crește în înălțime, atunci trebuie să știi că se vor întâmpla lucruri bune în plan profesional. Vei realiza ceva important.

Pe de altă parte, dacă flacăra este ușor roșiatică, atunci este un semn că te confrunți cu unele conflicte de natură emoțională. Dacă flacăra lumânării are ușor albăstruie, asta înseamnă că urmează să fii ajutat de un prieten să îți rezolvi anumite probleme cu care te confrunți.

Dacă observi că flacăra lumânării este mică și, în plus, se stinge deseori, asta înseamnă că urmeză dezamăgiri în dragoste. Când flacăra este normală și stabilă, înseamnă că totul va merge bine în viața ta. Relația cu prietenii va fi una frumoasă și plină de armonie, iar în viața personală nu vei avea probleme.

 

Cei care observă că flacăra lumânării este tremurătoare și fumegă, trebuie să știe că este recomandat să își stăpânească furia. De asemenea, nu trebuie să încurajeze conflictele.

Așadar, îți poți afla destinul cu ajutorul unei lumânări. Aprinde-o și apoi urmărește felul în care arde. Astfel, vei avea informații importante referitoare la ceea ce se întâmplă sau se va întâmpla în viața ta. Este un lucru pe care ai putea să îl încerci și tu acasă pentru a ști ce te așteaptă.

CITEȘTE ȘI: Cum iti ghicesti viitorul

Una din dorintele arzatoare ale oamenilor este sa stie ce le rezerva destinul. Iti prezentam mai jos cateva tehnici despre cum iti ghicesti viitorul fara sa apelezi la vrajitorii ori alte practici periculoase.

Cum iti ghicesti viitorul – tehnici nebanuite prin care afli ce iti rezerva destinul

1. Una din metodele cele mai interesante este cititul in biletele de loterie. Pitagora sustinea ca cifrele reprezinta cheia intelegerii universului nostru. Ele sunt inzestrate cu semnificatii care dezvaluie caracteristicile principale ale personalitatii precum si obstacolele ce pot aparea in viata unui om.

Daca vrei sa iti ghicesti viitorul folosind biletele folosite la loto, trebuie sa aduni primele trei cifre de pe bilet pana obtii un singur rezultat. Acesta trebuie sa fie o cifra de la 1 la 9. Iata si interpretarile pentru rezultatul obtinut:

1 – Vei incepe o afacere profitabila;
2 – Trebuie sa faci pace cu cei pe care i-ai suparat. Aceasta este cauza nereusitelor tale. Odata ce a fost ingropata securea razboiului, drumul din fata ta se curata de pietrele de incercare.
3 – S-ar putea sa suferi o despartire;
4 – Vei avea parte de un succes financiar neasteptat in urmatoarea luna;
5 – Trebuie sa te pregatesti pentru o calatorie plina de aventuri;
6 – Familia ta va deveni mai numeroasa;
7 – Vei descoperi un adevar tulburator despre cineva drag;
8 – Vei reusi sa treci de un examen greu;
9 – Iti vei intalni marea dragoste in acest an.

2. O alta tehnica mai putin cunoscuta de a vedea ce se va intampla in viitorul personal este ornitomancia. Ce presupune aceasta metoda? Desi e una dintre cele mai vechi din lume, putini stiu ca observarea comportamentului pasarilor poate oferi raspunsuri in legatura cu ce ne rezerva destinul.

Daca vezi un stol de pasari la prima ora a diminetii care zboara inspre nord, vei avea ghinion. Daca vezi o pasare care se zboara in cerc deasupra ta, e semn rau. Daca vezi una sau mai multe pasari zburand spre sud, iti vor iesi toate planurile in acea zi.

Ghicitul in cafea – interpretari

3. Ultima metoda, dar nu cea din urma, este cea a ghicitului in cafea. Daca in ceasca apare o linie, vei beneficia de un castig financiar. Daca apare un patrat, s-ar putea ca partenerul de viata sa te insele. Daca vezi un cerc plin, vei deveni bogat.

Daca cercul este intrerupt de puncte sau liniute sau este muscat de o bula de aer de la suprafata cafelei, vei avea un copil. Daca observi un triunghi cu varful in sus, te asteapta un mare noroc, iar daca vezi o cruce, vei depasi un mare obstacol de care iti era teama.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top