Connect with us

Revistateo.ro

Cum incepe anul fiecare zodie: NOROC sau GHINION

Stiri

Cum incepe anul fiecare zodie: NOROC sau GHINION

Inceputul de an nou iti marcheaza intreg parcursul anului, iar tu ar trebui sa tragi putin cu ochiul in „viitor”. Vezi ce spun astrele despre cum incepe anul fiecare zodie! Tu vei avea noroc sau ghinion?

Cum incepe anul fiecare zodie: NOROC sau GHINION

BERBEC
Acesti nativi vor incepe anul in forta! Se vor distra de minune in noaptea dintre ani, avand alaturi cele mai dragi persoane. Primele luni ale anului vor fi norocoase!

TAUR
Inceputul lui 2016 este destul de ambiguu pentru acest nativ. Vor fi momente pline de noroc, iar altele de ghinion, dar nu trebuie sa te lasi batut. Mergi inainte si incearca sa tii norocul langa tine.

CITESTE SI: Mesajul lui MAHATMA GANDHI pentru fiecare zodie

CITESTE SI: Cele mai FIDELE FEMEI, in functie de ZODIE. Tu te numeri printre ele?

GEMENI
Gemenii sunt destul de norocosi in general, asa ca inceputul lui 2016 nu se abate de la regula! Vor atinge orice rezolutie dorita la miezul noptii, dar trebuie sa munceasca mult!

RAC
Racii dau inapoi! Norocul nu le surade la inceputul anului, dar nu trebuie sa dispere! Este bine daca si-ar lua primele luni ale anului sa se gandeasca la actiunile lor si la ce au de facut mai departe.

Cum incepe anul fiecare zodie: NOROC sau GHINION

LEU
Leul este un invingator de fel, asa ca anul acesta nu va da inapoi sub nicio forma. Inceputul anului este promitator, existand sanse de promovare la locul de munca. Cat noroc!

FECIOARA
Fericire, distractie si multi prieteni. Asta le asteapta pe Fecioare in 2016. norocul este de partea lor, promitand un inceput de an in forta.

BALANTA
Usor rezervate, balantele vor avea un inceput de an frumos, cu cateva ghinioane presarate, pe ici colo. Nimic ingrijorator!

SCORPION
Scorpionul nu va avea perioade frumoase la inceputul anului. Misterul care il invaluie pe acest nativ se intoarce impotriva lui in 2016, deoarece va fi totul foarte confuz!

SAGETATOR
Norocul ii sta scris in frunte acestui nativ la inceput de an. Viata este roz momentan, iar el trebuie sa profite cat mai mult de aceasta perioada.

Cum incepe anul fiecare zodie: NOROC sau GHINION

CAPRICORN
Lucruri neclare, cateva ghinioane si foarte putin noroc – asa arata primele luni ale lui 2016 pentru acest nativ. Lucrurile vor deveni mai frumoase in primavara.

VARSATOR
Inceputul lui 2016 este incendiar. Varsatorilor le va merge bine in toate, fara prea mare efort.

PESTI
Ghinionul este companionul Pestilor la inceputul lui 2016. Ar fi bine ca acesti nativi sa nu se lase doborati si sa mearga mai departe. Veti fi neindreptatiti si nu trebuie sa va lasati calct in picioare, chiar daca sunteti afectati.

Sursa foto: Wallpaperswide.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top