Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cum depistezi o persoană fericită, în funcție de zodie

Cum depistezi o persoană fericită, în funcție de zodie:

BERBEC: ȘTIU SĂ SE AUTOCONTROLEZE
În mod normal, atunci când este extem de supărat sau nervos din cauza unei situații, Berbecul uită de autocontrol și este violent verbal și uneori chiar fizic. Când știe să își stăpânească sentimentele și izbucnirile cu ușurință înseamnă că li se întâmplă ceva bun.

TAUR: SUNT TOLERANȚI ȘI DISCUTĂ CU ORICINE
Taurii sunt destul de radicali în exprimarea părerilor lor și tind chiar spre extremism de cele mai multe ori. Când au disponibilitatea de a asculta pe oricine înseamnă că au renunțat la orice prejudecăți.

CITEȘTE ȘI: PUTEREA CRISTALELOR ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

GEMENI: ZÂMBESC ÎNTRUNA
Gemenii au o față destul de morocănoasă în marea parte a timpului, strâmbând mereu din nas din cauza laturii lor perfecționiste. Îți poți da seama simplu când un Geamăn este happy: zâmbește întruna.

RAC: PRIVESC LUCRURILE OPTIMIST
Racii sunt destul de pesimiști din fire și extrem de sensibili la multe lucruri care îi afectează direct sau indirect. Atunci când reușesc să aducă o notă de optimism vieții lor, înseamnă că au motive serioase să zâmbească.

LEU: AUTOIRONIE SINCERĂ ȘI MULT UMOR
Leii obișnuiesc să fie autoironici cu scopul de a se scoate în evidență și nu în mod sincer. Atunci când un Leu își face autocritica fără menajamente sau alte interese ascunse este fericit. De asemenea, când tratează totul cu mult umor înseamnă că are chef bun.

FECIOARĂ: NU IA LUCRURILE PERSONAL
Fecioarele obișnuiesc să ia majoritatea lucrurilor personal, moment în care se întristează. Atunci când au o gândire zen pot face față situațiilor insolite sau chiar glumelor pe seama lor, neluând anumite observații în mod personal.

BALANȚĂ: MEDITEAZĂ
Când Balanța meditează trage numai concluzii pozitive, deci are toate șansele să atingă fericirea. Când în mintea ei este un haos și își impune termene de gândire, totul iese prost și deprimarea e garantată.

SCORPION: TRĂIESC FĂRĂ TEAMĂ
Cu toate că nu le place să recunoască, teama este elementul care îi guvernează pe Scorpioni. Își fac relații din teama de a nu fi singuri, cuceresc din teama de a nu li se fura protagonismul. Atunci când își asumă și pierderi în viață înseamnă că sunt deja fericiți.

SĂGETĂTOR: SUNT CREATIVI
Săgetătorii își exprimă fericirea în mod artistic. Când se simt bine se pun pe creat: de la desene la costumații, de la poezii la balade. Săgetătorul poate surprinde în domeniul artistic cum nu-ți imaginai.

CAPRICORN: AU TIMP LIBER
Capricornul este preocupat excesiv de muncă și de a face bani. Atunci când au timp liber și propun oferte despre cum trebuie petrecut înseamnă că este ziua lor cea bună.

VĂRSĂTOR: SPUN MULȚUMESC
Vărsătorul este orgolios din fire și dacă ceva îl întristează foarte tare nu mai știe să fie recunoscător față de cei care l-au ajutat.

PEȘTI: AU CHEF DE IEȘTI DIN CERCUL COMODITĂȚII
Peștii trăiesc înconjurați de prieteni și familie mereu, dar asta nu le asigură fericirea ci doar o stare de confort. În momentul în care reușesc să spargă gheața, văd viața cu alți ochi și li se pare fascinantă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top