Connect with us

Revistateo.ro

Monica Tatoiu a luat o decizie radicală! Femeia de afaceri a făcut marele anunț.

Sanatate

Cum combate raceala Monica Tatoiu cu REMEDII NATURISTE. Femeia de afaceri a vorbit deschis si despre MENOPAUZA

A mai ramas putin timp pana la instalarea iernii. Pentru ca frigul este la o aruncatura de bat, atragand cu sine o serie de boli specifice sezonului rece, ne-am gandit sa o intrebam pe Monica Tatoiu ce remedii naturiste cunoaste si le aplica pentru a scapa de gripa.

Femeia de afaceri a vorbit deschis si despre cea mai mare temere a multor femei dupa varsta de 40 de ani: menopauza.

Monica Tatoiu a dat nastere unor controverse dupa ce a declarat ca s-a vindecat de cancerul la san cu ajutorul naturii. Intrucat cunoaste o serie de remedii non-medicale de combatere a diferite boli, aceasta ne-a impartasit cum putem preveni raceala in sezonul rece.

Femeia de afaceri recomanda mai multe remedii, cu totul inedite, pentru combaterea febrei si frisoanelor specifice gripei. „Ca tratamente alternative recomand apa calda la picioare cu sare de BAZNA, paine prajita frecata cu usturoi, piramidon si repaos la pat sub DUNA.

In cazuri extreme,la adulti, un ceai irlandez firbinte (cu un deget de whiskey si multa miere de salcam)”, spune fosta patroana Oriflame.

CITESTE SI: 4 trucuri esentiale ca sa previi raceala toamna asta

CITESTE SI: REMEDIU DE TOAMNA: Cu ce trebuie sa combini ceapa LA PRIMA ORA A DIMINETII ca sa tii raceala departe

Una dintre cele mai dure perioade din viata unei femei este intalnirea cu menopauza. Monica Tatoiu a trecut deja de aceasta experienta si vine cu sfaturi utile pentru toate femeile:

„In orice proces legat de corpul nostru exista etape intermediare care il definesc. Este un ciclu natural din care facem parte, nu ne putem sustrage.

Putem doar sa diminuam impactul ireversibil. Un NU total, din punctul meu de vedere, anticonceptionalelor care pot prelungi secretia de estrogen.

Exista un pericol real, demonstrat de studiile de specialitate privind ACV (accident vascular celebral).

O viata sexuala normala alaturi de un partener de viata echilibrat, minimizarea invadarii organismului cu substante de sinteza care de obicei vindeca local si dezechilibreaza global, o viata de familie la fel de echilibrata, fara excese, alimentatie sanatoasa, munca si sport, participare la viata sociala, mentinerea unui tonus psihic pozitiv ajuta organismul sa evolueze normal”, a marturisit vedeta.

Sursa foto: Facebook Monica Tatoiu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top