Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cum cheltui salariul, în funcție de zodie

Cum cheltui salariul, în funcție de zodie:

BERBEC: PARTY ȘI SHOPPING
E zi de salariu, deci dai de băut la prieteni! Cafenelele abia te așteaptă iar magazinele cu haine pâlpâie a promoții mai tare ca niciodată. Ai grijă, totuși, că mai trebuie să trăiești 30 de zile din banii ăia.

TAUR: CHIVERNISIM, CHIVERNISIM!
Taurii nu aruncă banii foarte ușor pe fereastră, ba chiar este foarte econom. Își asigură medicamentele necesare în caz de îmbolnăvire și apoi cumpără de-ale casei: de la soluția anti-mucegai la buretele de vase.

CITEȘTE ȘI: VEZI CUM ÎȚI SCHIMBĂ BACTERIILE STAREA DE SPIRIT
GEMENI: INVESTIȚII
Gemenii așteapă să primească bani pentru a face cu ei și mai mulți bani. Nativul acestei zodii tânjește după sume fabuloase și are chemare la idei care în timp devin profitabile.

RAC: VICIILE
Dacă ești Rac, jumătate din salariu se duce pe vicii: țigări, alcool, mâncăruri nesănătoase sau chiar bilete la pariuri sportive.

LEU: NE ÎMBRĂCĂM ȘI MURIM DE FOAME
Pentru tine este mai important să arăți bine decât să îți ai asigurat traiul toată luna. Ziua de salariu este ziua în care strălucești pentru că toate magazinele sunt ale tale.

FECIOARĂ: UN PIC DIN TOATE
Nu ești cea mai economă ființă de pe planetă dar nici cea mai cheltuitoare. Reușești să ții în echilibru banii pe care îi câștigi din greu, fiind singurul capitol la care nu tinzi să devii extremistă.

BALANȚĂ: MAI ÎNTÂI, ÎNTREȚINEREA
Nu îți poți imagina să dai buzna în restaurante și cafenele fără să ai toate cheltuielile acoperite: rata la bancă, curentul electric, căldura, apa caldă etc.

SCORPION: RĂMÂI FĂRĂ BANI ÎN 5 MINUTE
Ai talentul să alegi cele mai scumpe haine, cele mai scumpe băuturi, cele mai scumpe călătorii și în general iei taxiul chiar și pentru 30 de metri.

SĂGETĂTOR: HAINELE, DRAGOSTEA TA
Ziua de salariu înseamnă pentru tine lărgirea garderobei. Pantofii și tricourile, fustele și pantalonii sunt vedetele ce își așteaptă cumpărătorul în ziua când ”plouă” cu bani.

CAPRICORN: ZGÂRCENIE
Capricornul poate trăi cu sume modice 30 de zile, toată lumea întrebându-se cum reușesc asta. Felul zgârcit de a fi al Capricornului îl face să aibă mereu bani la el.

VĂRSĂTOR: NEVOIA DE ARTĂ
Uiți de mâncare, întreținere, rate la bancă sau alte lucruri ”nesemnificative” și alergi să mai prinzi bilete la piesa de teatru cu actorii tăi preferați.

PEȘTI: JUMĂTATE DISTRACȚIE, JUMĂTATE UTILITATE
Reușești să faci un echilibru între cheltuieli de plăcere și cheltuieli de ”durere”, la fel ca și Fecioarele, iar pentru asta te invidiază multă lume.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top