Connect with us

Revistateo.ro

Cum arată o femeie după zeci de operaţii din cauza unui diagnostic greşit

Stiri

Cum arată o femeie după zeci de operaţii din cauza unui diagnostic greşit

Meseria de medic vine cu o responsabilitate imensă, mai ales în cazul în care diagnosticul este pus greşit, aşa cum a păţit şi Jean Sharon Abbott, din Minnesota.

Povestea îngrozitoare a femeii, ajunsă acum la 38 de ani, a început pe vremea când aceasta era doar o fetiţă de 4 ani. În urma unui verdict greşit din partea doctorilor, aceasta a ajuns să petreacă 30 de ani aproape imobilizată la pat, în timp ce avea dureri şi spasme îngrozitoare la nivelul muşchilor.

CITEŞTE ŞI: La 125 de kg această femeie credea că este obeză. Iată ce au descoperit medicii!

Abia la 33 de ani, Jean Sharron a descoperit că are o boală destul de rară la nivelul muşchilor, dar care poate fi tratată.

„Nu am avut niciodată gânduri negative referitoare la situaţia în care sunt”, a dclarat femeia pentru dailymail.co.uk, care spune că a cerut la vremea respectivă părerea celui mai bun neurolog din S.U.A., a cărui versiune a fost susţinută de un alt doctor.

Descoperirea diagnosticului greşit a fost făcută din întâmplare, în momentul în care un neurolog i-a implantat lui Jean Sharron o pompiţă pentru administrarea tratamentului pentru tetrapareză spastică. Atunci, medicul a aflat că aceasta suferă de fapt de o afecţiune destul de rară a muşchilor, astfel că i-a schimbat tratamentul pentru a-i reduce din simptome.

La început, femeii îi era teamă că noua procedură nu va da randament, aşa că a decis sa nu-şi facă prea mari speranţe. Cu toate acestea, acum este mama a trei copii minunaţi, iar după recuperarea completă a decis să meargă alături de soţul ei în locul în care şi-au petrecut luna de miere, unde a făcut un traseu de 10 km pe jos.

Cum arată o femeie după zeci de operaţii din cauza unui diagnostic greşit

sursa foto daily mail

sursa foto daily mail

Jean Sharon Abbott nu are acum timp de regrete, astfel că nici nu-i judecă pe cei care au imobilizat-o vreme de trei decenii şi nici nu-i pare rău că lucrurile s-au petrecut astfel. În caz contrar, poate nu l-ar fi întâlnit pe soţul ei la universitate.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top