Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Cum arată fiul lui Michael Schumacher și cu ce se ocupă

Michael Schumacher are un băiat care îi calcă pe urme pe care mulți nu îl cunosc. În timp ce tatăl său se luptă pentru a supraviețui, fiind de ani de zile în comă, Mick își continuă cursul vieții și oferă motive de bucurie familiei legendarului pilot de Formula 1.

Fanii Ferrari, dar și familia pilotului sunt în extaz. Mick Schumacher, fiul lui Michael a câștigat titlul european, iar acum face pasul în Formula 2, antecamera Formulei 1, notează sport.ro.

Conform BBC, Mick a semnat cu școala Ferrari și va începe testele de pilotaj pentru noul sezon cu echipa italiană, iar asta îl face cu siguranță mândru pe tatăl lui, despre a cărui stare de sănătate nu a mai apărut vreo noutate de ceva timp.

La cinci ani de când Michael Schumacher a trecut printr-un accident de ski care i-a schimbat destinul pentru totdeauna, noi informații despre celebrul campion de Formula 1 ies la iveală.

După cinci ani în care acestuia au știut foarte puține lucruri despre starea sa de sănătate, fostul manager al pilotului a dezvălui care este motivul pentru care nimeni nu vorbește prea multe lucruri despre cum se simte Michael și de ce familia evită să dea detalii.

Dar nici măcar declarațiile lui Sabine Kehm de atunci nu au fost făcute publice până în prezent. Iată ce a spus fosta manageră a lui Schumacher:

„În general presa nu a dat informații despre viața privată a lui Michael și a soției lui. Când era în Elveția, spre exemplu, era clar că era un individ care ținea la intimitatea lui. Într-o discuție lungă, Michael mi-a spus: ‘Nu trebuie să mă suni anul viitor, dispar’.

Cred că avea un vis ascuns să poată să facă acest lucru într-o zi. De aceea, acum, vreau în continuare să-i protejez dorințele și nu las informațiile să iasă”, a declarat Kehm.

CITEȘTE ȘI: Sărbătoare pe 17 ianuarie. Sfântul Antonie cel Mare. Ce trebuie să faci în această zi

Ionuț Jaguarul și-a revăzut mama și „a plâns ca un copil”

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top