Connect with us

Revistateo.ro

Cum ajuta berea sa fii mai sanatos

Sanatate

Cum ajuta berea sa fii mai sanatos

Berea consumata cu moderatie pe parcursul berii, nu doar ca este racoritoare, mai ales cand stai sub soare la o terasa si te bucuri de anotimpul frumos, ci aduce si cateva beneficii pentru sanatate.

„La nivel international comunitatea stiintifica s-a concentrat de-a lungul timpului asupra studiului efectelor consumului moderat de bere pentru organismul uman. Datorita ingredientelor sale naturale, berea poate fi integrata cu succes intr-un regim de viata echilibrat, cercetarile detaliate confirmand acest fapt. Printre cele mai active comunitati stiintifice se numara cele din Spania, Israel sau America de Nord. Odata cu Centrul de Studii despre Bere, Sanatate si Nutritie, a intrat si Romania pe lista tarilor implicate in cercetare in domeniu si ma bucur ca din 2013 putem prezenta studii cu relevanta internationala. Temele abordate in cercetare sunt variate, in cele ce urmeaza voi incerca sa punctez cateva dintre acestea”, sustine Corina Zugravu, Presedintele Centrului de Studii despre Bere, Sanatate si Nutritie

Astfel ca, berea consumata cu moderatie poate fi folosit ca leac pentru diabetul de tip II, precum si pentru bolile cardiace si pietrele la rinichi. Consumul de bere contribuie la o incidenta mai mica a infarcturilor sau alte afectiuni ale inimii. De asemenea, consumul de bere previne riscul aparitiei pietrelor la rinichi, cu pana la 40%.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top